TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kingdomino társasjáték - Blue Orange

4,9 (14 vélemény)
Kingdomino társasjáték - Blue Orange
Kingdomino társasjáték - Blue Orange
Kingdomino társasjáték - Blue Orange
Kingdomino társasjáték - Blue Orange

Kingdomino társasjáték - Blue Orange

4,9 (14 vélemény)
Gyors, taktikus családi társasjáték az igazi izgalmakért! Nem csak megrögzött dominósoknak! Egyszerű szabályok, szép grafika és figyel ami jevel jellemezhető ez a játék. Dominószerű, osztott lapocskákból királyságot építeni elég izgalmas dolog tud lenni, pláne, hogy előre meg kell tervezni, hová teszi az ember a következő elemet... Az összefüggő területek, mint a búzatábla vagy az erdő, pontokat érnek, de a hely korlátozott, egy 5x5-ös négyzeten belül kell ügyeskednie az embernek! A(z) Kingdomino nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Blue Orange kiadó gondozásában. Legyél Te a(z) Kingdomino játék nyertese!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (215)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 670 Ft

Részletek

Kingdomino társasjáték az egész család számára ajánlott, akik szeretnének egy könnyen tanulható, de mégis izgalmas játékot játszani. A játékban 2-4 játékos vehet részt, és az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdődik. A játékidő rövid, csak 15-20 perc, így tökéletes választás lehet egy rövid szünetre vagy egy baráti összejövetelhez.

A Kingdomino társasjáték elnyerte a 2017 Spiel des Jahres díját, ami a világ egyik legnagyobb és legelismertebb társasjáték díja. Emellett jelölték az As d'Or - Jeu de l'Année és a 2016 Golden Geek Best Family Board Game díjakra is.

A játék lényege, hogy minden játékos egy királyt alakít, aki új területeket fedez fel, hogy kiterjessze királyságát. A játékosoknak dominók formájában kell kiválasztaniuk a legjobb mezőket, építeniük kell a kastélyaikat és a királyaikat, hogy minél több győzelmi pontot szerezzenek. Az 5x5-ös területet minél jobban kell kihasználni, hogy a királyság minél sikeresebb legyen.

A játék kiváló minőségű anyagokból készült, a játékosoknak pedig szórakoztató és izgalmas játékélményt nyújt. A Kingdomino társasjáték könnyen tanulható, és rövid játékidővel rendelkezik, így ideális választás mindenki számára, aki szereti a társasjátékokat. Fedezd fel a királyságod területeit, hódítsd meg az új területeket, és bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb király! Vásárold meg most a Kingdomino társasjátékot, és élvezd a játék izgalmát a családoddal és barátaiddal!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
5999556750512
Cikkszám
59321

Bemutató videó

Saját videó

Átlagos értékelés:
4,9
(14 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó játék, pedig elsőre nem is gondoltam volna! Kedvenc lett, sokszor előkerül. Kétszemélyes játéknál nem túl jó szerintem ha veszünk ki lapokat... Inkább a 7x7-es variációt kell játszani. Sokkal nagyobb a játékélmény is, itt aztán lehet variálni, építkezni : )
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Sok jót hallottam erről a játékról.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Üzletekben már nem tudtam vásárolni ilyen terméket.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Megfelelő ár.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Időben megkaptam csak ajánlani tudom
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Sorház utca. 14. Remek játék, elégedettek vagyunk.