TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PC Amőba mágneses társasjáték

PC Amőba mágneses társasjáték

PC Amőba mágneses társasjáték

Két játék egyben! Ráadásul utazós kivitelben! Unalmas, hosszú utazások elengedhetetlen kelléke ez az egyszerű, mégis kihívásokkal teli Amőba mágneses társasjáték! Ráadásul jár hozzá egy másik izgalmas játék is, így nem kell ugyanazt játszani a visszaúton! Hát nem nagyszerű?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (40)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft

Részletek

A PC Amőba mágneses társasjáték kiváló választás azoknak, akik szeretnének szórakozni és fejleszteni közben az agyukat is. A két játék egyben koncepciója kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy ne unatkozzunk az utazás során, és ne kelljen ugyanazt a játékot játszanunk a visszaúton. A mágneses dobozban két kétszemélyes játék található, amelyekkel órákig szórakozhatunk. A klasszikus amőba játékban a logikád és a gyors gondolkodásod lesz az alap, hogy elsőként tudj kigyűjteni 3 azonos mintát egymás mellett. A "Négy egy sorban" játszmában pedig az lesz a feladatod, hogy 4 azonos színű mágnest helyezz el egy sorban. Mindkét játék kihívásokkal teli és szórakoztató, amelyekkel garantáltan nem fogsz unatkozni.

A PC Amőba mágneses társasjáték nem csak a gyerekeknek kínál remek szórakozási lehetőséget, hanem a felnőtteknek is. Nyaralás során, a tengerparton vagy akár egy pihenős estén is bátran elővehetjük ezt a játékot, amelyet mindannyian élvezni fogunk. A játék kialakítása praktikus és könnyen hordozható, így nem kell aggódnunk azon, hogy nehéz lesz magunkkal vinni a játékot.

A PC Amőba mágneses társasjáték ajánlott 3 éves kortól, azonban az apró elemek miatt a kisebb gyerekek távol tartását javasoljuk. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a logikát, a gyors gondolkodást és a figyelmet is. A játékidő pedig akár órákig is eltölthető, ráadásul két játékot is kínál egyben.

Ha szereted a kihívásokat és szeretnél fejleszteni közben az agyadat, akkor a PC Amőba mágneses társasjáték a tökéletes választás. Vidd magaddal bárhova és élvezd a játék kínálta lehetőségeket!

Adatok

Gyártó
ThePurpleCow
EAN
7290011890018
Cikkszám
55024

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek