TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



T.I.M.E Stories társasjáték: Lumen Fidei kiegészítő

T.I.M.E Stories társasjáték: Lumen Fidei kiegészítő

T.I.M.E Stories társasjáték: Lumen Fidei kiegészítő

Utazz vissza a 15. századi spanyolországba! Szerezzetek meg egy ereklyét a sötét középkorból! A játékhoz szükség van a T.I.M.E Stories alapdobozra!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 790 Ft

Részletek

A T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítője egy izgalmas utazásba kalauzol minket vissza Spanyolországba, a 15. századba. A játék során a játékosoknak egy fontos küldetést kell teljesíteniük: el kell lopniuk egy értékes tárgyat az ügynökség számára. Ám nem minden az, aminek látszik, és hamar kiderül, hogy egy titokzatos kő és természetfeletti erők állnak az útjukban. Feladatuk, hogy fényt derítsenek az igazságra és épségben visszajuttassák a tárgyat az ügynökségnek.

A játékban 2-4 játékos vehet részt, és a játék időtartama 60-90 perc. Az ajánlott életkor pedig 12 évestől ajánlott.

A T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítője számos díjat nyert már, és nem véletlenül. Az izgalmas történet és a sokszínű játékmenet garantáltan leköt minden játékost. A játék során rengeteg kihívással és csavarokkal teli fordulatokkal találkozhatunk, amelyek folyamatosan tartják fent az érdeklődésünket.

Ha szereted az izgalmas kalandokat és a rejtélyeket, akkor ez a játék neked szól! Csapatodnak keményen kell dolgoznia, hogy eljussatok a célhoz, és közben rengeteg érdekes dolgot megtudhattok a spanyol történelemről is.

Vásárold meg most a T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítőt, és éld át az izgalmas kalandokat Spanyolországban!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
3558380082316
Cikkszám
69156

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!