TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tick Tack Bumm társasjáték Piatnik

5 (2 vélemény)
Tick Tack Bumm társasjáték Piatnik

Tick Tack Bumm társasjáték Piatnik

5 (2 vélemény)
A Tick Tack Bumm egy díjnyertes társasjáték, ami már többször is elnyerte az „Év társasjátéka” címet! Egy szuper szójáték az egész családnak, önfeledt játékélményt biztosít a játékosoknak! Találjátok ki villámgyorsan a szavakat a felcsapott kártyán lévő betűkombinációkkal, miközben kézről kézre jár a ketyegő bomba! Vigyázzatok, bármelyik pillanatban robbanhat!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (54)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 690 Ft

Részletek

A Tick Tack Bumm társasjáték Piatnik kiadásban, ahol a játékosoknak sikerülhet megakadályozni a bomba felrobbanását és győzni a játékot. A játékosoknak gyorsnak kell lenniük, mert a bomba ketyegése folyamatosan gyorsul, és a játékosnak, akinek a kezében van a bomba, el kell helyeznie a bombát, mielőtt az felrobban. Azok a játékosok, akiknek a kezében vannak a betűkártyák, sorban mondják a kártyán lévő szótöredékeket, amíg a bomba el nem robban.

A játék lehetővé teszi, hogy 2-12 játékos játszhassanak egyszerre, ami ideális a családi és baráti összejövetelekre, vagy egy kellemes játék estére. A játék ajánlott korosztálya 8 éves kortól, így az egész család és baráti társaság élvezheti a játékot.

A Tick Tack Bumm társasjátéknak számos elnyer díja van, amelyek azt mutatják, hogy ez egy szórakoztató és kiváló minőségű játék. Ezek közé tartozik az Év Játéka díj, amelyet az Ausztrál Társasjáték Szövetség adott, valamint a Társasjáték Innovációs Díj, amelyet az USA-ban adtak át.

A játék ideális választás a bulikhoz, a közösségi eseményekhez, vagy akár az egész család szórakoztatásához. A játék gazdagítja a kommunikációt és a gondolatmenetet, és segít fejleszteni a gyors reagálóképességet és a kreativitást.

Ha te is szereted a szórakoztató és izgalmas társasjátékokat, a Tick Tack Bumm társasjátékot ne hagyd ki a gyűjteményedből! Vásárold meg most és élvezd a játék élményét barátaiddal és családoddal.

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890742262
Cikkszám
62072

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Kellemes idődöltés ilyen
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Kitünő szókincsaktivizálásra a játék. Nagyobb gyerekeket is be lehet vonni, így nem tünik nekik unalmas tanulásnak a nyelvtan, helyesírás. Úgy jó, ahogy van.