TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PC Akasztófa mágneses társasjáték

PC Akasztófa mágneses társasjáték

PC Akasztófa mágneses társasjáték

Ismerjétek meg a szuper PC Akasztófa mágneses társasjátékot! Ezt a játékot bárhová magatokkal vihetitek, kiválóan alkalmas kirándulások, utazások idejére varázslatos mágneses kivitelezésének köszönhetően! Nélkülözhetetlen a szabadidő játékos formában való eltöltéséhez!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (96)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft

Részletek

Az Akasztófa mágneses társasjáték egy igazán szórakoztató és hasznos játék, amelyet nem csak otthon lehet játszani, de ideális társunk lehet hosszú utazások alkalmával, vagy akár a nyaralás helyszínén, pihenős estéken is előkapható. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a kreativitást, a gondolkodást és a helyesírást is, így több funkciót is ellát, mint egy egyszerű társasjáték.

A játék nagyon egyszerű, de nagyszerű módszer arra, hogy fejlesszük a gyerekek képességeit. Az egyik játékos kitalál egy szót vagy rövid kifejezést, és letesz a feladvány felirat alá annyi üres mágnest, ahány betűből az általa kitalált kifejezés áll. A többi játékos körről körre mond egy betűt, ami benne lehet a kifejezésben. Ha nem találnak, akkor a zebra testrészei felkerülnek az akasztófára. A találgató játékosok célja, hogy megfejtsék a feladványt, még mielőtt a zebra minden színében pompázva lógna!

A játékot legalább két ember játszhatja, de akár többen is találgathatnak a játékban, így akár a családokat is magával ragadja. Az Akasztófa mágneses társasjáték három éves kortól ajánlott, de a felnőttek is élvezni fogják a játékot. A játékidő rugalmas, hiszen attól függ, hogy mennyire nehéz a feladvány, de általában 30-60 perc között játszható egy menet.

Az Akasztófa mágneses társasjáték nem csak szórakoztató és fejlesztő, de rendkívül praktikus is. Az apró mágnesei miatt könnyen tárolható és hordozható, így ideális útitárs. A játék a többi társasjáték mellett is kitűnik, hiszen elnyert néhány díjat is, mint például az "Év Játéka" díjat.

Ha szereted a szórakoztató játékokat és szeretnél valami újat kipróbálni, akkor az Akasztófa mágneses társasjáték biztosan nem fog csalódást okozni. Praktikus és fejlesztő, valamint időtöltést nyújt az egész családnak. Ne hagyd ki ezt az izgalmas játékot, tedd próbára magad és a barátaid képességeit!

Adatok

Gyártó
ThePurpleCow
EAN
7290011890681
Cikkszám
55027

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek