TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Képregényes Kalandok: Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda

Képregényes Kalandok: Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda

Képregényes Kalandok: Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda

Ebben a Képregényes kalandban minden játékos egy-egy karaktert irányít, akiknek közösen kell a legendás nyomozó által rájuk bízott ügyeknek a végére járniuk. Sherlock nem csak egyetlen ügyet tervez rátok bízni. Hogy valóban méltónak bizonyultok a feladatokra, az már csak rajtatok múlik!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 710 Ft

Részletek

A játékot ajánljuk 12 éves kortól felfelé, és ideális játékidője 60-90 perc. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a nyomozós játékokat és a kihívásokat. Azoknak, akik szeretnek együtt dolgozni másokkal, hogy megoldják a rejtélyeket. A játék elnyerte a 2019-es Golden Geek Awards legjobb kiegészítője díjat, és a kritikusok és játékosok egyaránt dicsérik a játék innovatív koncepcióját és hangulatát.

A Sherlock Holmes: A Baker Street-i banda kalandjáték egy fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy átéljük a Baker Street-i banda életét és részesei legyünk a Sherlock Holmes által rájuk bízott izgalmas nyomozásoknak. A játék izgalmas rejtvényeket és kihívásokat tartalmaz, amelyek garantáltan lekötik a játékosok figyelmét és képességeit. A játékban nem csak a gyors észjárásra és a kreativitásra van szükség, hanem a stratégiai gondolkodásra is. A játék karakterei különböző képességekkel rendelkeznek, amelyeket felhasználva együttműködve kell megoldaniuk az ügyeket.

A játék garantáltan izgalmas és élvezetes időtöltést nyújt a játékosoknak, és lehetőséget ad arra, hogy megmutassák képességeiket és kreativitásukat. A játék innovatív koncepcióját és hangulatát a kritikusok és játékosok egyaránt dicsérik, és a játék elnyerte a 2019-es Golden Geek Awards legjobb kiegészítője díjat. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli kalandot átélni, akkor a Sherlock Holmes: A Baker Street-i banda kalandjáték a tökéletes választás számodra!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
5999556752943
Cikkszám
69166

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!