TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PC Titkos kód mágneses társasjáték

4,5 (2 vélemény)
PC Titkos kód mágneses társasjáték

PC Titkos kód mágneses társasjáték

4,5 (2 vélemény)
Legyen részetek szuper élményekben a PC Titkos kód mágneses társasjátékkal! Játékosként egy 4 jegyű, színekből álló kódot kell kitalálnotok, amelyet a játékostársatok fog megfejteni! A játék győztese az lesz, aki a legügyesebb kódfejtő! A játék elfér a táskádban, mágneses kivitelezésének köszönhetően pedig kiválóan alkalmas kirándulások, utazások idejére is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft

Részletek

A játék két játékos számára ajánlott, akiknek az életkorát tekintve 8 éves kor felett ajánljuk. A játék hossza körülbelül 10-15 perc, így egy rövidebb szünetben is élvezhető, vagy akár a hosszabb utazásokat is szórakoztatóvá teheti.

A Purple Cow Titkos kód mágneses társasjáték elnyerte a 2019-es ASTRA Best Toys For Kids díjat, ami bizonyítja, hogy ez a játék nem csak szórakoztató, de kiváló minőségű is.

A játék egyszerű szabályai és a mágneses kártyáknak köszönhetően nem kell aggódni a kártyák eldobálása miatt. A játék fejleszti az agytornát és a logikus gondolkodást, így nem csak az idősebb korosztály számára lehet szórakoztató, de a fiatalabbaknak is segít abban, hogy fejlesszék a kognitív képességeiket.

A Purple Cow Titkos kód mágneses társasjáték a legjobb választás, ha egy rövid, szórakoztató és izgalmas játékot keresel, amelyet bármikor és bárhol játszhatsz. Vidd magaddal a következő utazásodra, vagy játssz otthon a barátaiddal. A játék garantáltan jó hangulatot teremt és emlékezetessé teszi az időtöltést. Vedd meg most és élvezd a kihívást és a logikai fejtörőket!

Adatok

Gyártó
ThePurpleCow
EAN
7290014368583
Cikkszám
55098

Vélemények

Átlagos értékelés:
4,5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Az unokám ezt a játékot akarta. Semmit nem hiányoltam .
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Gyerekkorom egyik kedvenc játéka új köntösben. Reméltem, hogy a kisfiamnak is tetszik majd. Nagyon bejött neki.

Kiegészítő termékek