TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Voilá! társasjáték - Brain Games

Voilá! társasjáték - Brain Games
Voilá! társasjáték - Brain Games
Voilá! társasjáték - Brain Games
Voilá! társasjáték - Brain Games
-20%

Voilá! társasjáték - Brain Games

Izgalmas és szórakoztató társasjáték a Brain Gamestől, amelyben az ügyességé a főszerep! Attól függően, hogy a soron lévő játékos milyen zsetont húz, különböző számú feladatot kell teljesítenie: pl. torony építése, vagy zsetonokkal való zsonglőrködés. Ha jól teljesít, akkor pontot szerez, de két veszéllyel kell közben szembenéznie: a homokóra kíméletlen gyorsaságával és a kockáztatás stratégiájával...így nagyon gyorsan rekord számú pontot szerezhet, vagy minden addigi pontot elveszíthet! 6 éves kor felett, 2-6 játékos részére. Játékidő: 30 perc.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
7 050 Ft
5 640 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Voilá! társasjáték kiváló lehetőséget kínál arra, hogy barátaiddal vagy családoddal együtt izgalmas, szórakoztató pillanatokat tölts el. A társasjátékban maximum hat játékos vehet részt, így akár nagyobb társaságokkal is játszhatsz. Az ajánlott életkor 8 évestől felfelé, így akár gyerekekkel is játszhatsz, akiknek fejleszthetik a kézügyességüket és a reakcióidejüket.

A játékmenet során mindenki kiélheti a kreativitását és ügyességét, hiszen az ügyességi feladatok nagyon változatosak és kihívást jelentenek. A játék körökre van osztva, és minden körben egy játékos húz egy jelzőt a zsákból, ami meghatározza, hogy hány feladatot kell teljesítenie. Az idő korlátozott, így a játékosnak gyorsan kell cselekednie, hogy minél több pontot szerezzen. Ha azonban mégsem sikerül teljesíteni a feladatot, akkor a forduló azonnal véget ér, és az adott játékos nem kap pontot.

A Voilá! társasjáték már számos elismerést kapott, többek között az Év Társasjátéka díjat is elnyerte. A játék időtartama kb. 30 perces, így nem csak szórakoztató, de gyorsan végig is játszható.

Ha szereted az ügyességi és reakcióidővel kapcsolatos kihívásokat, akkor a Voilá! társasjáték biztosan elnyeri a tetszésedet. Ráadásul kiválóan alkalmas arra, hogy együtt töltsd az időt szeretteiddel, és közben hasznos készségeket is fejlesszetek. Ne habozz, szerezd be a társasjátékot, és indítsatok el egy izgalmas kalandot!

Adatok

Gyártó
BrainGames
EAN
4751010195151
Cikkszám
55116

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek