TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PC Ki nevet a végén mágneses társasjáték

5 (1 vélemény)
PC Ki nevet a végén mágneses társasjáték

PC Ki nevet a végén mágneses társasjáték

5 (1 vélemény)
A PC Ki nevet a végén mágneses társasjáték egy klasszikus játék modern, varázslatos változata! Legyen mindig kéznél ez a szórakoztató időtöltést biztosító társasjáték, legyél te az, aki elsőként vévigvezeti a 4 bábut a játéktáblán! A mágneses kivitelezés miatt a játék kiválóan alkalmas utazások, kirándulások idejére is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (35)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft

Részletek

A Ki nevet a végén? társasjáték már több generáció számára biztosítja az izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást. A mágneses változatban pedig még praktikusabbá válik azok számára, akik szeretnék mindig kéznél tudni a kedvenc játékukat. A játék célja, hogy minél hamarabb végigvezesd a 4 bábudat a játéktáblán, de ehhez kitartó dobásokra és szerencsére is szükséged lesz.

A Ki nevet a végén? társasjáték ideális választás a családok, barátok és kisgyerekek számára. A játék 2-4 játékos számára ajánlott és 3 éves kortól lehet játszani. A játékidő általában 30-45 perc, így akár a hétköznapokon is könnyedén beilleszthető az esti programok közé.

Az aranyos zebra mintás játéktábla és a kedves bábuk garantáltan elnyerik majd a játékosok tetszését. Azonban fontos, hogy figyeljünk oda az apró alkatrészekre, amelyeket a gyermekek könnyen lenyelhetnek. Ezért a játékot csak 3 éves kor fölött ajánljuk.

A Ki nevet a végén? társasjáték számos elismerést kapott, köztük az Év Társasjátéka díjat is elnyerte. Ez a játék az egész család számára remek szórakozást nyújt és segít eltölteni az időt együtt. Ne habozz, vásárolj te is egy Ki nevet a végén? mágneses társasjátékot és garantáltan jó hangulatban töltheted majd az idődet!

Adatok

Gyártó
ThePurpleCow
EAN
7290011890001
Cikkszám
55023

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Imádom

Kiegészítő termékek