TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték

Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték

Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték

A Fekete történetek: Bizarr valóság társasjáték a rejtélyek megoldására specializálódott játék az egész család számára! Csak a mesélő szerepben lévő játékos ismeri a teljes történetet, minden részletet a többieknek kell feltárnia, és eljutni a megoldásig! Mindezt eldöntendő kérdésekkel kell véghezvinnetek, legyen részetek izgalmakkal és kalandokkal teli játékélményben!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
12 – 20 játékos részére
Játékidő :
15 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (55)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 200 Ft

Részletek

A Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték izgalmas kihívás elé állítja a játékosokat. A játék során 50 bizar talányt kell megoldaniuk, amelyek a nagyvilágban történő érdekes, vicces és néha tragikus szituációkra reflektálnak. A játékban való részvétellel a játékosok betekintést nyernek más kultúrák szokásaiba, félresiklott kulináris próbálkozásokba és hihetetlenül furcsa törvényekbe.

Ez a társasjáték 18 éves kortól ajánlott, és 2-6 játékos játszhatja egyszerre. A játékidő változó, de általában 30-60 perc között mozog. A játék célja az, hogy a játékosok megtalálják a megoldást a bonyolult és furcsa talányokra.

A Fekete Történetek társasjáték számos díjat nyert a kreativitásáért és az innovatív megoldásokért. A játék nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is, hiszen lehetőség van arra, hogy a játékosok megismerjék más kultúrák szokásait és érdekes tényeket tanuljanak a világról.

Ha szereted a társasjátékokat, akkor a Fekete Történetek biztosan le fog nyűgözni. A játék izgalmas és kihívást jelentő, és remek módja annak, hogy szórakozzunk a barátainkkal és családunkkal. Ne habozz, vásárold meg most a Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjátékot, és élvezd a játék élményét!

Adatok

Gyártó
Moses
EAN
5999566840791
Cikkszám
55798

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!