TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spiele

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spiele

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spiele

Nyelv: Magyar
A 2011 Év játéka győztes! Egy igazán családi játék, ahol mindenki izgalmakat lelhet! A szabályokat egyszerű megtanulni, játszani szinte gyermekjáték - azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (73)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 680 Ft

Részletek

A Qwirkle társasjáték egy fantasztikus játék, amelyben az egész család élvezheti az absztrakt taktikai, logikai játékot. A játék lényege az, hogy 108 kőből álló, 6 szín és 6 forma minden kombinációját tartalmazó szettből kell építenünk sorozatokat a már lerakott kövekhez színben vagy formában csatlakozva és minél több pontot szerezve. A játékban megbújó lehetőségek végtelenek, és nagy kihívást jelentenek a játékosoknak.

A játékot 10 perces játékszabály-ismertetővel könnyen elsajátíthatjuk, és a játék során igazán mesterré válhatunk. A Qwirkle több díjat is nyert, köztük a 2011-es Év Játéka címet, és egy igazán szórakoztató és kihívást jelentő játék az egész családnak és barátoknak.

A játékban 2-4 játékos vehet részt, és ajánlott életkor 6 éves kortól. A játékidő körülbelül 45 perc, ami elég hosszú ahhoz, hogy mindenki jól szórakozzon és kihívást jelentsen, de nem olyan hosszú, hogy unalmassá váljon.

A Qwirkle társasjáték egy fantasztikus ajándék lehet bármilyen alkalomra, és garantáltan mindenki szórakozni fog vele. A játék tartalma 108 fa elem, 1 húzózsák és 1 játékleírás, így azonnal elkezdhetjük játszani, amint kinyitjuk a dobozt. Ha szereted a logikai játékokat és a kihívást, akkor a Qwirkle társasjáték a tökéletes választás számodra. Indulhat a játék, jó szórakozást kívánunk!

Adatok

Gyártó
SchmidtSpiele
EAN
4001504881443
Cikkszám
58818

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!