TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Villamos dilemma társasjáték

Villamos dilemma társasjáték

Villamos dilemma társasjáték

Felnőtteknek is igazi szórakozást nyújt a Villamos dilemma társasjáték! Pályaválasztási tanácstalanság halálosan komolytalan morális döntésekkel 3-13 játékos részére. Ha a barátaiddal szeretnétek valami fergeteges és morbid humorral kombináló játékot kipróbálni, amit akár tízen is játszhattok, akkor ez lesz az egyik legjobb választás! Minden körben az egyik játékos lesz a mozdonyvezető, a többiek pedig két csapatra oszlanak. Mindkét csapat az elágazás utáni egy-egy nyomvonalért felelős, céljuk, hogy rávegyék a mozdonyvezetőt, inkább a másik oldalt válassza, és őket csapja el. Az asztalnál minden más játékos kártyázik és vitatkozik annak érdekében, hogy meggyőzze az üzemeltetőt, hogy kímélje meg az életét, és a másik pályán mindenkit rettentő halálos kocsira kárhoztasson. Minden körben egy játékos fog működni a kocsi vezetőjeként. Ez a személy lesz a bíró, és kiválasztja, hogy melyik pályán gyilkolják meg a trolit. Minden más játékos egyenletesen oszlik meg a csapatok között, és minden játékos (ok) szerepet játszik a fordulóban.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 13 játékos részére
Játékidő :
30 – 90 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (290)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 630 Ft

Részletek

A Villamos dilemma társasjáték egy halálosan komolytalan játék, ami az élet nagy döntéseit játssza el a játékosokkal. A játékban a villamosvezető döntésére van bízva, hogy melyik vágányra tereli a villamost, és ezzel megmenti-e az egyik csapat tagjait, vagy a másik oldalon állók életét. A játékosoknak nem csak az a feladata, hogy meggyőzzék a villamosvezetőt a választásuk helyességéről, hanem érvelniük kell a döntésük mellett és az ellenfél csapatával vita, vagy akár a morális kódexet illetően is össze kell mérkőzniük.

A játék 3-12 játékos számára ajánlott, és az ajánlott életkor 12 éves kortól kezdődik. A játékidő kb. 30 perc, így egy könnyedebb játéknap esti programjának kiváló kiegészítője lehet. A játék elnyerte a 2020-as Golden Geek Best Party Game díjat is, így biztos lehetünk benne, hogy a játék garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt nyújt.

Ha szereted a kihívásokat és a társasjátékokat, akkor a Villamos dilemma társasjáték tökéletes választás lesz számodra. A játék garantáltan fejleszti a vitakészséget, a morális gondolkodást, és arra is rávilágít, hogy az életben néha nehéz döntéseket kell hozni, melyeknek következményei is lehetnek. Ráadásul a játék szórakoztató és kellemes kikapcsolódást nyújt, így garantáltan jó választás számodra és barátaidnak is. Ne habozz, próbáld ki, és biztos lehetsz benne, hogy a Villamos dilemma társasjátékban rengeteg izgalom és élmény lesz számodra!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
5999556752806
Cikkszám
69161

Bemutató videó

Saját videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek