TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Sztorikocka - Harry Potter társasjáték

Sztorikocka - Harry Potter társasjáték
-20%

Sztorikocka - Harry Potter társasjáték

Ha az egész család, vagy a baráti társaságod Harry Potter rajongó, akkor ez a játék garantáltan a találkozók nagy kedvence lesz! Játszatok együtt egy hatalmasat és repüljetek el eppe a titkokkal szőtt fantasy világba!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 20 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (35)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
4 790 Ft
3 832 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Sztorikocka - Harry Potter társasjáték egy fantasztikus élményt nyújt minden Harry Potter rajongónak. A játék lényege, hogy a játékosok dobálnak a kockákkal, majd a dobott számok alapján kitalálnak egy sztorit a Harry Potter filmek világából. A játékban lehet kombinálni más Sztorikockákkal, így még izgalmasabbá válik a játékmenet.

A játékot egyedül vagy akár többen is lehet játszani, így bármely korosztály számára ideális szórakozást nyújt. Az ajánlott életkor 8 éves kortól, azonban a rajongóknak egészen a felnőtt korosztályig garantáltan élvezetes marad.

A játékidő rövid és változatos, így tökéletes választás lehet egy baráti összejövetel, vagy akár egy családi játék estére. A játékhoz szükséges kockák magas minőségűek és strapabíróak, így hosszú távon is élvezhető marad a játék élménye.

A társasjáték elnyert már számos díjat, ami bizonyíték arra, hogy nagyon népszerű és kiváló választás a Harry Potter rajongói számára. A játék egyszerre fejleszti a kreativitást, az elképzelőerőt és a kommunikációs készségeket. A Sztorikocka - Harry Potter társasjáték remek választás lehet ajándéknak is azok számára, akik szeretik a Harry Potter filmeket és szeretnek kreatívan szórakozni.

Ha szeretnéd még élvezetesebbé tenni a játékot, akkor kombináld más Sztorikockákkal is a játékmenetet, így még több lehetőséged lesz kitalálni fantasztikus történeteket. A Sztorikocka - Harry Potter társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy együtt töltsd az időt barátaiddal és családoddal, és garantáltan emlékezetes élményt nyújt minden Harry Potter rajongónak.

Adatok

Gyártó
Gémklub
EAN
3558380081715
Cikkszám
69170

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!