TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Sólyomszem kártyajáték

Sólyomszem kártyajáték

Sólyomszem kártyajáték

A Sólyomszem könnyed, ügyességi kártyajáték, 2-4 személy részére. A feladatunk, hogy a lapokat egymás mellé illesszük úgy, hogy a hosszabb oldal a hosszabb oldal mellé, a rövidebb oldal a rövidebb oldal mellé kerüljön. Így, két lap összeillesztésénél 4 színbólumot látunk. Ennek a négy szimbólumnak különbözőnek kell lennie.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 670 Ft

Részletek

A játéknak nincs korhatára, így bármely korosztály számára ajánlott, aki szereti az ügyességi játékokat. A játékidő átlagosan 20-30 perc, így tökéletes választás lehet egy rövidebb időre szórakozásra.

A Sólyomszem kártyajáték már számos elismerést kapott, köztük az Új Magyar Kártyajáték Versenyén a "Legjobb Társasjáték" díját is elnyerte. A játék ötletes és könnyen tanulható, így nem csoda, hogy egyre többen kedvelik és játszanak vele.

Ha szeretnél egy szórakoztató és izgalmas játékot a barátaiddal vagy a családdal, akkor a Sólyomszem kártyajáték a tökéletes választás. A játék izgalmas és feszült pillanatokat tartogat, hiszen mindig meg kell találni a legjobb lehetőséget a lapok elhelyezésére. A játék könnyen hordozható, így akár utazások során is magaddal viheted és játszhatsz vele. Vásárold meg a Sólyomszem kártyajátékot még ma, és garantáltan jó szórakozást nyújt majd Neked és a barátaidnak!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890741791
Cikkszám
62165

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek