TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Grabolo Junior társasjáték

Grabolo Junior társasjáték

Grabolo Junior társasjáték

Most a tiétek lehet a Grabolo Junior társasjáték, ha igazán jól akartok szórakozni! A gyerekeknek készült változatban nem a számokat, hanem az állatokat kell figyelnetek! Ebben a játékban is a leggyorsabb reflexekkel rendelkező játékosé lehet a győzelem! A dobókockák határozzák meg, melyik szám- és színkombinációra kell lecsapnotok, a lehető leggyorsabban! A Grabolo Junior társasjáték szuper eszköze a figyelem és a koncentráció játékos formában történő fejlesztésének!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 530 Ft

Részletek

A Grabolo Junior társasjáték ideális választás azoknak, akik egy olyan játékot keresnek, amely fejleszti a reflexet, a koncentrációt és a memóriát. A játék célja, hogy minél előbb megszerezzük az összes állatfigurát, amelyeket a dobókockák határoznak meg. A játékhoz két vagy több játékos szükséges, és ajánlott korosztály 5 éves kortól. A játékidő általában 15-20 perc, így ideális választás lehet egy rövid, de izgalmas játékra.

A Grabolo Junior társasjáték már több elismerést is magáénak tudhat, így könnyen lehet, hogy a gyerekeid vagy barátaid is hallottak róla. A játék rendkívül könnyen tanulható és egyszerűen játszható, így nem kell aggódnod, hogy a gyerekek rosszul érzik magukat a játék során.

A játék vízálló kivitelben kapható, így akár a strandon vagy medence partján is élvezhetitek a játék izgalmait. A Grabolo Junior társasjáték garantáltan fejleszti a reflexet, a koncentrációt és a memóriát, ráadásul az egész család számára élvezetes időtöltést biztosít.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely garantálja a jó hangulatot és a fejlesztő hatást, akkor a Grabolo Junior társasjáték ideális választás lehet számodra. Használd ki a játékban rejlő lehetőségeket, és bizonyítsd be, hogy Te vagy az, akinek a legjobb szeme és a leggyorsabb keze van a játékban!

Adatok

Gyártó
Kensho
EAN
8595557509561
Cikkszám
62248

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!