TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games

IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games
IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games
IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games
IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games
IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games
IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games

IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games

A SmartGames új IQ-Puzzler Pro 120 kihívást jelent három játékmódban is, mind a 2D, mind a 3D kihívás szerelmeseinek! A játéktábla tetején van egy rács a 2D kihívásoknak és egy külön rács a 3D-s piramis kihívásoknak, míg a tábla alján egy teljesen más 2D kihívás rács található. Mind ugyanabban a kompakt, hordozható utazótáskában. A SmartGames IQ Puzzler Pro játék menete a következő: Először válassz egy kihívást, majd elyezd el a puzzle darabokat a jelzett módon. Nem szabad megváltoztatni a kihívásokban szereplő darabok helyzetét. Másodszor pedig az üres helyekre helyezd el a többi puzzle darabot. Csak egy megoldás létezik. A 3D-s piramis kihívásban a játéktér közepét kell haszni. Igazi kihívás a térlátás szerelmeseinek. Hajrá!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (209)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

Az IQ Puzzler Pro logikai játék egy izgalmas és kihívást jelentő játék, amelyet minden korosztály élvezni fog. A játék 2 és 3 dimenzióban is játszható, így a játékosoknak bárhol és bármikor lehetőségük van szórakozni és fejleszteni a logikai képességeiket. A játékban 120 feladvány található, melyek mindegyike más és más gondolkodást igényel. A játék kezdőtől a nagymesterig öt nehézségi szinten játszható, így mindenkinek megfelelő kihívást jelent.

Az IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games társasjátékának számos elnyer díja van, és évek óta kedvelt a játékosok körében. A játék ideális ajándék lehet mindenki számára, aki szeretne kihívást, szórakozást és fejlesztést egyaránt. A játékhoz tartozó játékszabály és füzet 120 feladvánnyal és megoldással garantálja a szórakozást és a fejlődést egyaránt.

Az IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games társasjátéka kompakt, utazódobozba zárva kerül forgalomba, így ideális utazáshoz, nyaraláshoz és bármilyen alkalomhoz. A játék elemzős gondolkodást fejleszt, így akár az iskolai teljesítmény javításában is segíthet.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amely egyben fejleszti a logikai képességeket, próbáld ki az IQ Puzzler Pro logikai játék Smart Games társasjátékot! A játékban akár egymás ellen is játszhatsz, így barátaiddal és családtagjaiddal is kiválóan szórakozhattok. Ne habozz, vásárold meg az IQ Puzzler Pro logikai játékot most, és élvezd az izgalmas és kihívást jelentő feladványokat!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301520689
Cikkszám
58865

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!