TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Schotten Totten kártyajáték

5 (1 vélemény)
Schotten Totten kártyajáték

Schotten Totten kártyajáték

5 (1 vélemény)
Kezdődjék egy igazán izgalmas skót csetepaté! Ha pár méterrel arrébb rugdosnánk a határköveket, akkor megnövelhetnénk területünket. Kifejezetten jó ötletnek tűnik elsőre, de kár, hogy a szomszéd klán is pont ezt találta ki… Hát mit képzelnek ezek?! Vesd bele magad egy kaotikus pofonparádéba, de ne aggódj, az egész klán támogatását élvezed. Mutasd meg a fránya szomszédoknak, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Irányítsd a legbelevalóbb legényeket, és védjük meg együtt a falunk dicsőségét! A Schotten Totten egy örökzöld taktikai kártyajáték, amely gyönyörű grafikájával, gyors és izgalmas játékmenetével parádés szórakozást biztosít. Védd meg a területeid, küzdj meg a szomszédoddal és győzeledelmeskedj! Légy te a legügyesebb, taktikázz okosan!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (86)
Kártya méret :
66 db / 63,5 x 88 mm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 560 Ft

Részletek

A Schotten Totten 1 a legjobb választás azoknak, akik szeretnének egy izgalmas és gyors taktikai kártyajátékot játszani. A gyönyörű grafikával ellátott kártyacsomag 54 klánkártyát, 10 taktikai kártyát, 9 kőkártyát és 2 segédkártyát tartalmaz, amelyekkel a játékosok egymás ellen küzdhetnek. Az egyszerű játékszabályok miatt már 8 éves kortól ajánlott, így a család minden tagja bekapcsolódhat a játékba.

A játékidő mindössze 20 perc, így akár többször is lejátszható egy este alatt. A 2 játékos számára tervezett játék kihívást jelent, hiszen egymás ellen kell küzdeniük, miközben megvédik a saját területeiket. A Schotten Totten 1 kártyajáték egyedülálló módon ötvözi az ötletes taktikát a kaotikus játékmenettel, így minden játék izgalmas és kiszámíthatatlan.

A társasjáték elnyerte a Golden Geek Awards 2005 legjobb kétjátékos társasjátéka díját, amely bizonyítja, hogy a Schotten Totten 1 egy igazán kiváló játék. A kártyavédők segítenek megőrizni a játék állapotát, így a játékosok évekig élvezhetik a játékot.

Vedd meg a Schotten Totten 1 kártyajátékot, és tedd próbára a taktikai és stratégiai képességeidet! Küzdj meg a szomszédoddal, védd meg a területeidet és légy a legjobb klán a faluban. A Schotten Totten 1 kártyajáték a legjobb választás, ha egy izgalmas és kihívást jelentő játékra vágysz!

Adatok

Gyártó
Iello
EAN
3760175514043
Ajánlott kártyavédő
TJR10299 - Premium Kártyajáték Mayday kártyavédő -100 db - 63,5x88 mm - MDG-7041
Cikkszám
55149

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szuper kártyajáték, szeretjük!

Hasonló termékek