TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Farkas - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Farkas - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Farkas - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Farkas készlete ideális választás minden olyan gyerek számára, aki szeret kreatívan alkotni és építkezni. A puzzle darabjaihoz nem szükséges ragasztó, így a gyerekek könnyedén össze tudják rakni a kedvenc állatukat anélkül, hogy felnőttek segítségére lenne szükségük.

A készlet fejleszti a finommotorikát, a kitartást és a figyelmet, miközben a gyerekek kreatív képzelőerejüknek is szabad utat engedhetnek a farkas kifestésével vagy díszítésével. A fa elemekből összeállított 3D-s farkas nem csak egy szórakoztató elfoglaltság, hanem egyben egy értékes játék is, amelynek segítségével a gyerekek tanulhatnak a formákról és a textúrákról.

A Gepetto's Workshop készleteiben számos állat és jármű közül választhatunk, így minden gyermek megtalálhatja a számára megfelelő 3D-s puzzle-t. A készleteket ajánljuk 6 éves kortól kezdve, azonban a puzzle összeállítása és a kreatív díszítés élménye minden korosztály számára kellemes elfoglaltságot jelenthet.

A Gepetto's Workshop készletek számos díjat nyertek a játéktervezői és értékelői szakma részéről, így biztos lehetünk abban, hogy a kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás egy olyan játékot eredményez, amely sokáig szolgálja majd a gyerekek kreatív igényeit.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreatívan alkosson és közben fejlessze a finommotorikáját, akkor a Gepetto's Workshop Farkas készlete a tökéletes választás. Rendeld meg most és ajándékozd meg gyermekedet ezzel a fantasztikus játékkal!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731609
Cikkszám
58419

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek