TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Slave I droid

Metal Earth Star Wars Slave I droid

Metal Earth Star Wars Slave I droid

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 540 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars Slave I droid építőkészlet egy igazi kihívást jelent minden Star Wars rajongó számára! Ez a részletgazdag kidolgozottságú építőkészlet egy igazi műalkotás, amit akár a kedvenc helyedre is kiállíthatsz, hogy mindig emlékeztessen a kedvenc sci-fi világodra. A kitartásod és a kézügyességed megmérettetik, amikor apró elemekből hozod létre a Slave I járőr droidját, hogy az jelentse a büszkeségedet a polcodon!

A Metal Earth Star Wars Slave I droid építőkészletet 14 éves kor felett ajánljuk, mert ez egy olyan játék, amely igényli a koncentrációt, a türelmet és a tapasztalatot az építés terén. Az apró alkatrészeket a 3 éven aluli gyerekektől tartsd távol, mert fulladást okozhatnak.

A játékidő attól függ, mennyire vagy kitartó az építésben, de a Metal Earth Star Wars Slave I droid építőkészlet egy nagyszerű móka, amelyet akár egyedül, akár családdal, barátokkal is élvezhetsz. Elkészült alkotásod méltán lehet a büszkeséged, hiszen nem csak egy játékról van szó, hanem egy igazi műalkotásról, amelyet a kedvenc Star Wars példányaid mellett helyezhetsz el.

A Metal Earth Star Wars Slave I droid építőkészletnek több kitüntetése is van, ami bizonyítja, hogy nem csak a Star Wars rajongók szeretik, hanem az építőkészlet minősége is kiemelkedő. Ha szeretnéd elmerülni a Star Wars univerzumában, akkor a Metal Earth Star Wars Slave I droid építőkészlet egy olyan vásárlás, amelyet nem fogsz megbánni! Adj magadnak lehetőséget, hogy az építés kihívásával, a Star Wars világának részleteinek megismerésével, és a büszkeséggel, amelyet a kész műalkotás okoz, átélhesd a varázslatos élményt!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012606
Cikkszám
58590

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek