TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle űrsikló

Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle űrsikló

Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle űrsikló

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle űrsikló építőkészlet egy igazi kihívás minden Star Wars rajongónak. Az apró alkatrészekből álló készlet nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is kiváló szórakozást nyújt. A rendkívül részletgazdag kidolgozottsága miatt a játék órákon át leköt és izgalmakat rejteget az építés folyamata során is.

Az Imperial Shuttle építése során nem csupán a kézügyességünket, de a kitartásunkat is próbára teszi, hiszen az összeállítás hosszú órákat, akár napokat is igénybe vehet. Azonban a végeredmény minden erőfeszítést megér, hiszen egy valódi remekművet készíthetünk el, mely méltóképpen tiszteleg az ikonikus Star Wars filmek előtt.

A Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle építőkészlet 14 éves kortól ajánlott, hiszen az apró alkatrészek fulladást okozhatnak a kisebb gyermekeknek. Azonban a felnőtteknek is garantált az igazi Star Wars élmény, amikor az Imperial Shuttle készül el a kezeik alatt.

A játék időtartama változó, hiszen az építés folyamata nagyban függ a játékosok kézügyességétől és kitartásától. Azonban az építőkészlet nagy előnye, hogy az összeállítás során nem szükséges ragasztó, így nincs szükség különösebb előkészületekre, és azonnal kezdődhet az építés.

A Metal Earth Star Wars Imperial Shuttle űrsikló építőkészlet számos elismerést kapott, hiszen a részletgazdag kidolgozottsága és kivételes minősége különlegessé teszi ezt a játékot. Ha szeretnéd valóra váltani álmaidat és belépni a Star Wars világába, akkor ne habozz, válaszd ezt az építőkészletet, és élvezd az izgalmakat, melyeket az Imperial Shuttle összeállítása nyújt!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012590
Cikkszám
58589

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek