TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Kylo Ren's Command Shuttle űrsikló

Metal Earth Star Wars Kylo Ren's Command Shuttle űrsikló

Metal Earth Star Wars Kylo Ren's Command Shuttle űrsikló

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars Kylo Ren's Command Shuttle egy fantasztikus építőjáték, amelynek segítségével bárki igazi remekművet alkothat otthonában. A Star Wars VII. epizódja után ez a játék a tökéletes módja annak, hogy becsempésszük a mozi hangulatát a saját szobánkba.

Az építőkészlet segítségével csak ki kell nyomnunk az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból, majd az összeállításba kezdenünk. A játékhoz nincs szükség ragasztóra, csak a kitartásodra és a kézügyességedre. A Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívást jelenthet a gyermekek és a felnőttek számára is, de a végeredmény igazán lenyűgöző lesz.

A Kylo Ren's Command Shuttle pontosan úgy néz ki, mint a kedvenc filmben, és a játék segítségével bárki elmerülhet a Star Wars univerzumában. A játékot 14 éves kor felett ajánljuk, és fontos, hogy 3 év alatti gyermekektől távol tartsuk, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak.

A Metal Earth Star Wars Kylo Ren's Command Shuttle számos elismerést kapott, és nem véletlenül. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a kézügyességet és a kitartást is. Ha szereted a Star Wars világát, akkor ez a játék biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Rendeld meg még ma, és hagyd, hogy a kreativitásod szárnyaljon!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012668
Cikkszám
58592

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek