TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Romboló Droid

Metal Earth Star Wars Romboló Droid

Metal Earth Star Wars Romboló Droid

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 080 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars Romboló Droid építőkészlet remek választás minden Star Wars rajongónak, aki szereti a kihívásokat és az aprólékos munkát. Az acéllapokból álló készlet segítségével egyedülálló, részletgazdag Romboló Droidot építhetünk meg, amely pontosan úgy néz ki, mint a filmvásznon. Az összeállítás során nem szükséges ragasztó, csak a saját kézügyességünk és kitartásunk, hiszen a Metal Earth termékei igazi kihívást jelentenek mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

A Metal Earth Star Wars Romboló Droid építőkészletet 14 éves kor felett ajánljuk, és 3 éves kor alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak. A játékidő a képességeinktől és a kitartásunktól függ, de garantáltan órákig el tudjuk szórakoztatni magunkat az összeállítással.

A Metal Earth Star Wars Romboló Droid építőkészlet több elismerést is nyert a társasjáték világában, ami bizonyítja, hogy valódi remekműről van szó. Ha szeretnél egy igazán különleges ajándékot adni a Star Wars rajongó barátodnak, akkor a Metal Earth építőkészlet a tökéletes választás. Az elkészült Romboló Droid garantáltan lenyűgöző látványt nyújt majd, és büszkeséggel tölt majd el bennünket, hogy képesek voltunk egy ilyen részletgazdag művet megépíteni. Fedezd fel a Metal Earth Star Wars építőkészletek izgalmas világát, és alkoss te is valami igazán különlegeset!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
032309012552
Cikkszám
58580

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek