TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló

Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló

Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló építőkészlet az igazi Star Wars rajongók számára készült. A 11*11 cm-es acéllapokból álló készlet segítségével egy igazi remekművet alkothatsz, amely igazán részletgazdag és hűen tükrözi az eredeti Birodalmi Csillagromboló megjelenését.
A Metal Earth készletek segítik a kézügyesség fejlesztését és a kitartásra is nagy szükség van az összeállításuk során. A játékhoz nem szükséges ragasztó, így a gyerekek könnyen és biztonságosan játszhatnak vele.
A termék ajánlott életkor az 14 éves kortól kezdődik, ugyanakkor a készlet nagy kihívást jelenthet a felnőttek számára is. A terméket 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak.
A Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló építőkészlet többszörös díjnyertes termék, amelyet a rajongók és a szakmai zsűri is nagyra értékeltek. A játékidő hosszú, amely garantáltan lefoglalja a játékosokat.
Ha Te is rajongsz a Star Wars világáért, akkor a Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló építőkészlet biztosan le fog nyűgözni és rengeteg szórakozást fog nyújtani. Vásárold meg most és tedd próbára a kézügyességedet!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
032309012545
Cikkszám
58581

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek