TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó

Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó

Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 850 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó egy fantasztikus építőkészlet, amely a Star Wars rajongói számára készült. Az aprólékos kidolgozottság és a részletgazdag tervezés garantálja, hogy valódi remekművet építhetsz az acéllapokból, amelyeket könnyedén ki tudsz nyomtatni. Ez a játék nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is kihívást jelent, és az egész család számára egy fantasztikus időtöltést nyújt.

A Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó építőkészlet 14 éves kor felett ajánlott, és nem ajánlott a 3 év alatti gyermekeknek, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak. Az összeállítás előtt csak néhány dolgot kell beszerezned, például egy csipeszt vagy fogót. Nincs szükség ragasztóra, csak a kitartásodra és a kézügyességedre.

Ez a játék ideális ajándék azoknak, akik szeretik a Star Wars univerzumot és a sci-fi rajongóknak. Az építőkészlet segítségével valódi élményt kaphatsz, amelynek során megépítheted a kedvenc űrhajódat. Az összeállítás során részletesen megismerheted az űrhajó részeit és a működését, és valódi élményt kaphatsz a Star Wars világáról.

Ha szeretnél valami különlegeset ajándékozni a barátaidnak, akkor ajánljuk a Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó építőkészletet. Ez egy fantasztikus ajándék, amely garantáltan örömet fog okozni minden Star Wars rajongónak. Rendeld meg még ma, és kezdj el építeni egy valódi remekművet!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
032309012514
Cikkszám
58584

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek