TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Az első játékaim Memó - Játékok - Granna

Az első játékaim Memó - Játékok - Granna

Az első játékaim Memó - Játékok - Granna

A Memó a memóriát fejleszti: a kártyapárokon ezúttal játékok vannak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 3 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (18)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 570 Ft

Részletek

A Memó - Játékok egy olyan kihívást jelentő társasjáték, amely a gondolkodást, emlékezést és figyelmet fejleszti. A játékban 24 kártya található, amelyek mindegyikén egy-egy játék található. A játékosoknak az a feladatuk, hogy a kártyákat fejjel lefelé helyezzék el az asztalon, majd megpróbálják párosítani a kártyákon található játékokat. A játék izgalmas és szórakoztató, de ugyanakkor fejleszti a memóriát és a figyelmet is.

A játék 2-4 játékos számára készült, és ajánlott életkor 4 éves kortól. A játékidő átlagosan 15-20 perc, így ideális választás lehet a rövid időtöltésre vagy az első társasjátékok kipróbálására.

A társasjáték számos elismerést kapott a gyerekek és a szülők körében egyaránt. A Memó - Játékok a Granna egyik legnépszerűbb terméke, amely elnyerte a Golden Spielet des Jahres díjat is.

A Memó - Játékok ideális választás lehet születésnapokra, karácsonyra vagy bármilyen egyéb alkalomra, amikor szeretnénk szórakoztató és fejlesztő játékot ajándékozni a gyerekeknek. A játék könnyen tanulható és szórakoztató, így garantáltan sok-sok órás szórakozást nyújt a család és a barátok számára. A Memó - Játékok megvásárolható a játékboltokban, online áruházakban, valamint a Granna hivatalos weboldalán is. Csatlakozz te is a játék izgalmas világához!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030709
Cikkszám
58466

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!