TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű

Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű

Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű

A gyermekeknek könnyen, játékosan nyújthatnak segítséget ahhoz, hogy belépjenek a betűk varázslatos világába.
Nem csak a diszlexiás gyermekek számára készült, hanem minden gyermek fejlődését hivatott meggyorsítani.
A kirakóelemeket, az ABC betűinek alkotó elemeit, úgy alakítottuk ki, hogy mindkét oldaluk felhasználható legyen. A gyermeknek a különböző formájú és nagyságú darabok közül kell kiválasztania a megfelelőeket ahhoz, hogy a képen ábrázolt betűt kirakhassa.

A Vésikével több módon lehet játszani, de oktatási segédeszközként, diszlexia prevenciós és terápiás eszközként is használható.
Óvódás korban sokoldalú fejlesztőjáték.

A tanulás kezdetén fontos segédeszköz a betűk megtanulásában.
A doboz 38 db képet /18,8 x14,4 cm/ és 19 db betűépítő elemet /kirakóelemek/ tartalmaz. A képeken az ABC hívóképei láthatók. Főként állatok és a gyermekekhez közel álló dolgok színes rajzai, egészségre ártalmatlan, kartonlapokra nyomtatva. A rajzok mellett a képen található a betűséma is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 990 Ft

Részletek

A Vésike betűépítő játék egy fantasztikus eszköz, amely könnyedén, szórakoztató módon segít a gyermekeknek belépni a betűk izgalmas világába. Bármilyen gyermek fejlődésének elősegítésére kiválóan alkalmas, nem csak a diszlexiában szenvedők számára. Az oktatás és a szórakozás tökéletes kombinációja, amely segíti a gyerekek személyiségfejlesztését, logikájának és alkotó gondolkodásának fejlesztését.

A játék kiválóan alkalmas a kreativitás és a logikai gondolkodás fejlesztésére, segít megalapozni a tanuláshoz szükséges képességeket az anyanyelv oktatásban. A Vésike betűépítő játék a gyermek képzeletét és intelligenciáját bámulatosan ötvözi, miközben szórakoztat és szórakoztat.

A játékban található kirakó kártyákon az ABC betűinek hívóképe és a kezdőbetűk sémarajza látható. A gyermek az építőelemekből kell kirakjon egyetlen betűt. Az elemkészletből csak egy betű kirakására van lehetőség, így a gyermek megtanulhatja, hogy melyek a jellegzetes formaalkotó elemek, az azonos alkatrészek. A gyermek megfigyelheti a logikai összefüggéseket a különböző betűk között, és fejlesztheti az írás- és olvasáskészségét.

Az Vésike betűépítő játékot ajánljuk minden olyan gyermek számára, aki érdeklődik a betűk és az írás iránt. Az óvodásoknak szórakoztató és hasznos, míg az iskoláskorú gyermekek számára fontos segédeszköz a betűk megtanulásában. A Vésike betűépítő játék segít a gyerekeknek megtanulni az ABC-t, az olvasást és az írást, és segít megelőzni az olvasásgyengeséget és a diszlexiát.

A Vésike betűépítő játék az egyik legsikeresebb didaktikus játék világszerte, és több mint 12 nyelven érhető el. Az Vésike betűépítő játék egy olyan játék, amelynek nincs korlátja, és amely segít a gyermek fejlődésében és önbizalmának növelésében. Vásárolja meg most az Vésike betűépítő játékot, és segítse gyermekét a betűk világába való belépésben!

Adatok

Gyártó
Vésike
EAN
5998098102001
Cikkszám
51670

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek