TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Activity Junior társasjáték Piatnik

Activity Junior társasjáték Piatnik

Activity Junior társasjáték Piatnik

Ismerd meg az Activity Junior - Új kiadás társasjátékot! Ez az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, amely már 8 éves kortól ajánlott! Ebben a játékban is az a játékosok feladata, hogy szavakat írjanak körül, mutogassanak el, rajzoljanak le, de a feladványok a gyerekek szókincséhez igazodnak! A játék örömteli játékélményt és szuper szórakozást biztosít a család minden tagjának!

Bővebben
Beszállítási idő :
2024.04.23
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 16 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (52)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 570 Ft

Részletek

A társasjátékban legalább 3 játékos részt vehet, de maximum 12-en is lehetnek egyszerre. Az Activity Junior ajánlott korosztálya 8-14 éves gyerekek, akik szeretnek játékosan tanulni és fejleszteni a szókincsüket. A játék időtartama kb. 30 perc, így nem csak szórakoztató, de rövid idő alatt játszható is.

Az Activity Junior társasjáték már számos elismerést kapott, többek között a 2018-as Év Társasjátéka díjat is elnyerte. A játék nagyobb változata, az Activity szintén rendkívül népszerű, így garantáltan jó választás minden társasjáték rajongó és család számára.

Ha szeretnéd fejleszteni a szókincsedet, vagy csak egy kis vidámságra vágysz, akkor az Activity Junior társasjáték a tökéletes választás számodra! Csapatépítő tréningeken, baráti összejöveteleken, vagy akár osztálykirándulásokon is remek szórakozás lehet. Ne habozz, szerezd be még ma!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890744648
Cikkszám
62058

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!