TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello

Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello
Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello
Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello
Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello

Üdvözlet a mélyben társasjáték - Iello

Az Üdvözlet a mélyben egy nagyszerű party játék, amelyben a játékosoknak be kell lépniük a kazamatába és merésznek kell lenniük, mert titokzatos szörnyekkel találkozhatnak a zárkákban. Legyél te a legbátrabb és blöffölj, mit a plofik. Üdvözlet a mélyben . Az Üdvözlet a mélyben nyerhetnek a játékosok, ha két fordulót megnyernek, illetve ki is eshetnek, ha 2 fordulót elvesztenek. Ez persze nagyban függ attól, milyen kártyák vannak a kezedben. Kategória: party játék. 10 éves kortól ajánljuk 2-4 játékostárs részére.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (63)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 560 Ft

Részletek

Az Üdvözlet a mélyben társasjáték az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne kalandokban gazdag utazásra indulni a Mélységben. A játékot minimum két játékosnak ajánljuk, de akár négyen is játszhatjátok. A játékot 14 éves kortól ajánljuk, és a játékidőt kb. 30-60 percra becsüljük.

A játékban az a feladatod, hogy elmerészkedj a Tárna mélyére, és megküzdeni a különböző szörnyekkel, akik a kincsekre vadásznak. A játék során a sikeres kalandokért érméket és tapasztalati pontokat kaphatsz, amelyekkel javíthatod a felszerelésedet és növelheted az esélyeidet a győzelemre.

Az Üdvözlet a mélyben társasjátékot több díjra is jelölték, és számos pozitív értékelést kapott a játékosoktól. A kártyajátékok szerelmeseinek különösen ajánljuk ezt a játékot, mivel a játékmenet izgalmas, és tele van stratégiai lehetőségekkel.

Ha szereted a fantasy világokat, a kalandokat és az izgalmas játékokat, akkor az Üdvözlet a mélyben társasjáték neked való! Merülj alá a Mélység rejtelmeibe, és győzz le minden szörnyet az út során. Rázd le a hétköznapokat, és élvezd a társasjátékozás élményét barátaiddal vagy családoddal!

Adatok

Gyártó
Iello
EAN
3760175514357
Cikkszám
55692

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!