TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű

Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű
Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű
Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű
Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű

Quadropolis társasjáték - magyar nyelvű

Városépítő társasjáték a Days of Wondertől, amelyben igazán a magunk képére formálhatjuk városunkat! A játékban a könnyedebb családi játékszabályok mellett megtalálható a haladó változat is, amely komoly kihívást nyújt még a tapasztaltabb játékosoknak is. A játékban minden játékos a saját városát építi a közös "piacról" a többiek elől elhalászott boltok, parkok, üzletek és egyéb épületek felhasználásával. A különböző épületek lakosokat vonzanak, energiát termelnek vagy használnak el, ezekkel az "erőforrásokkal" is jól kell gazdálkodni. A játék végén a különböző típusú épületek különböző módokon érnek győzelmi pontokat, így a játékot rengetegféleképp lehet jól játszani.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 510 Ft

Részletek

A Quadropolis társasjáték a modern városépítés szerelmeseinek ideális választás. Ebben a játékban a játékosok egy város polgármesterének bőrébe bújva kell, hogy megépítsék a településüket, amelynek megfelelő lakói, üzletei és épületei vannak.

A játékban akár négyen is játszhatnak egyszerre. Ajánlott korosztály 8 éves kortól, és az egy játék időtartama körülbelül 30-60 perc. A játékosok célja az, hogy a városból a legjobbat hozzák ki, és hogy a lehető legtöbb győzelmi pontot szerezzék. A különböző épületek eltérő módon adnak győzelmi pontokat, és a játékosoknak a legjobb kombinációt kell kitalálniuk.

A játék tartalma nagyon gazdag, és a csomagban számos épület lapka, építész, energia egység és lakos található. A játék menete egyszerű és könnyen tanulható, így akár a kezdő játékosok is könnyen beletudnak kapcsolódni a játékba.

A Quadropolis több díjat is nyert az elmúlt években, köztük a 2016 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player jelölést, a 2016 Gouden Ludo Best Family Game jelölést, a 2016 Golden Geek Board Game of the Year jelölést és a 2016 Golden Geek Best Family Board Game jelölést is begyűjtötte.

A Quadropolis társasjáték a modern városépítés szerelmeseinek ideális választás, így ha szereted az ilyen típusú játékokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt a fantasztikus játékot. A játék garantáltan leköt majd, és a barátaiddal, családtagjaiddal együtt nagyon jó időtöltést biztosít majd. Vedd meg még ma a Quadropolis társasjátékot, és élvezd az építkezés varázsát!

Adatok

Gyártó
DaysOfWonder
EAN
824968851609
Cikkszám
59381

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek