TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjáték

Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjáték
-15%

Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjáték

Egy játék, ami kiparodizál mindent, ami fantasy, mindent, ami kártyajáték és mindent, ami szerepjáték. Debil szörnyek, eszement fegyverek, lökötten aranyos karakterek, remek illusztrációkkal. Na ki lesz a Munchkin alapjáték győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
9 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
8 630 Ft
7 336 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Vége: 2024.04.29

Részletek

Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjáték lehetőséget ad arra, hogy a játékosok szuperhősök bőrébe bújjanak és szörnyekkel, gonosztevőkkel küzdhessenek meg. A játék izgalmas és szórakoztató, hiszen a játékosok saját képességeiket fejleszthetik, és kincsekért, szintekért és a Munchkinság védelmében küzdhetnek.

A játék 168 kártyából és egy hatoldaló kockából áll, így biztosítva van a változatosság és a kihívások sokasága. A játékot 3-6 játékos játszhatja, akiknek ajánlott életkor 10 évtől. A játékidő kb. 60-120 perc, így elegendő idő van a játékosoknak arra, hogy kibontakoztathassák a szuperhősi képességeiket és megküzdjenek az ellenfelekkel.

A Munchkin Hősök önállóan játszható játék, de teljesen kompatibilis az összes többi Munchkinnal, így aki kedveli a Munchkin játékokat, annak mindenképpen érdemes kipróbálnia ezt a változatot is. A társasjáték számos elnyert díjat tudhat magáénak, így biztos lehet benne a játékos, hogy egy minőségi és szórakoztató játékot vásárolt.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amelyben szuperhősként küzdheted meg az ellenfeleiddel, akkor a Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjáték tökéletes választás. A játék nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy barátaiddal vagy családoddal együtt élvezhessétek a játék izgalmait és kihívásait, miközben fejlesztitek a stratégiai gondolkodást és a tárgyalóképességet. Ne habozz, vásárold meg most a Super Munchkin - Munchkin Hősök társasjátékot, és légy te is egy igazi szuperhős!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
837654320471
Cikkszám
59382

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!