TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mit főzzünk - kooperatív társasjáték

Mit főzzünk - kooperatív társasjáték
Mit főzzünk - kooperatív társasjáték
Mit főzzünk - kooperatív társasjáték
Mit főzzünk - kooperatív társasjáték
Mit főzzünk - kooperatív társasjáték
Mit főzzünk - kooperatív társasjáték

Mit főzzünk - kooperatív társasjáték

Mit főzzünk egy pompás kooperatív társasjáték! Mi lesz ma a kaja? Főzzük meg együtt? A hozzávalókat közösen nekünk kell beszerezni. Amit nem találunk a kamrában, a boltban kell közösen megvennünk!
Az lesz a feladatunk, hogy megfőzzük az ételt mielőtt a vendégek megérkeznek. Az étel receptben felsorolt hozzávalókat persze be kell szereznünk. A kezdő játékos húz egy receptet, majd a következő játékos megpörgeti a mutatót a táblán és annak megfelelően onnan szerzi be az alapanyagot ahová a mutató mutat. Aztán a következő játékos pörget és így tovább. De vigyázat, ha a mutató a vendégekre mutat a vendégek egy lépéssel közelednek a házhoz.

Ez egy szokatlan kooperációs társasjáték. Minden játékos ugyanazért a célért küzd, aminek érdekében figyelniük kell egymásra és segíteni a másikat. A játék a csapatmunkára tanít és fontos, hogy a játék végén nincs egy vesztes, ha veszítünk, akkor közösen veszítünk. Ezáltal növekszik az önbecsülés, az önértékelés; fejlődik a gyerekek közösségi érzése.

A játékosok közösen nyertek, ha sikerült az összes alapanyagot összegyűjteniük a vendégek megérkezése előtt. Azonban ha a vendégek már az ajtóban állnak és még nincs meg minden alapanyag, az összes játékos veszít. Nah? Mit főzzünk? :)

Ajánlott korcsoport: 5 év felett

A társasjáték tartalma

recept kártya: 8 db

élelmiszer alapanyag kártya: 46 db

vendégeket ábrázoló figura: 1 db

textil zsák: 1 db

játék alaplap: 1 db

pörgetős tábla: 1 db

használati útmutató: 1db

A doboz mérete: 22 x 19,5 x 5,5 cm.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (146)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Mit főzzünk kooperatív társasjáték időtöltő és szórakoztató játék az egész család számára. A játék segít a kreativitás és a problémamegoldó készségek fejlesztésében, miközben a játékosok kooperálnak és összehangolják a tevékenységeiket. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fontos tanulási folyamatot is biztosít a gyerekek számára. A játék során az összetartás készségét is fejleszthetik.

A játékot ajánljuk mindenkinek, aki szeret sütni-főzni és játékosan ismerkedni az ételekkel. A Mit főzzünk kooperatív társasjáték garantáltan leköti a játékosokat és fejleszti a csapatmunka képességét. A játék időtartama 30-45 perc, ami tökéletesen ideális idő az egész család számára.

A Mit főzzünk kooperatív társasjáték több díjat is nyert, többek között a “Legjobb Társasjáték” díjat is. A különleges játékmenet és az egyszerű, mégis izgalmas szabályok, a játék minden pillanatában izgalmakat tartogatnak, így biztosítva az élményt minden játékos számára.

A játék nem csak szórakoztató, de tanulságos is, hiszen a gyerekek nem csak főzni tanulnak meg, hanem az alapvető társas készségeiket is fejleszthetik. A játék lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek együtt dolgozzanak és együttműködjenek egy izgalmas projektben, ami nagyon fontos a jövőjük szempontjából.

A Mit főzzünk kooperatív társasjáték egy remek ajándék lehet azok számára, akik szeretik a társasjátékokat és az ételeket, de lehetőséget ad arra is, hogy azokkal a gyerekekkel is játszunk, akiknek esetleg nincs lehetőségük főzni a szüleikkel. A játék összeköti az embereket és segít együttműködni, így sikeresen megvalósítani egy közös célkitűzést. Vásárold meg a Mit főzzünk kooperatív társasjátékot és élvezd a közös játék örömét!

Adatok

EAN
5999881963038
Cikkszám
57746

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek