TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna

Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna
Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna
Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna
Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna
-15%

Szuper Farmer Ranch társasjáték - Granna

A Szuperfarmer Ranch társasjátékkal tiétek lehet a Szuperfarmer folytatása! Ebben a játékban újra lehet gyűjteni, számolni és kombinálni! Tartsatok állatokat a ranchon, ehhez új fölterületeket kell vásárolnotok! Legyen részetek igazán szórakoztató és felejthetetlen élményekben a Szuperfarmer Ranch társasjátékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (18)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
11 120 Ft
9 452 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Szuper Farmer Ranch társasjáték a Granna családi társasjáték sorozatának legújabb tagja, amelyet 7 éves kortól ajánlunk. A játékot 2-6 játékos játszhatja, így ideális választás a családi játék estékhez vagy baráti összejövetelekhez. A játék ideje függ a játékosoktól, általában 30-45 perc alatt játszható végig.

A Szuper Farmer Ranch egy rendkívül izgalmas és szórakoztató játék, amelynek története az állattenyésztésre fókuszál. A játékosoknak állatokat kell vásárolniuk, valamint legelőket kell gyűjteniük azok táplálásához. A játék során kockadobással lehet szaporítani az állatokat, amelyeket bátor pásztorkutyák segítenek megvédeni. Azonban az erdőben élő farkas és róka is veszélyt jelent a farmerekre, így a játékosoknak figyelniük kell az őket fenyegető veszélyekre is.

A játék tartalma minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy azonnal elkezdhessük játszani. A játéktábla, az állatos zsetonok, a kutya figurák, a dobókockák és a színes korongok mind-mind részét képezik a játéknak. A játékszabály egyszerű és könnyen követhető.

A játék több díjat is elnyert, többek között 2013-ban a Gra Roku Game of the Year jelölését, valamint 2014-ben a Magyar Társasjátékdíj jelölését kapta meg. A Szuper Farmer Ranch társasjáték garantáltan szórakoztatóvá teszi az estéket, és megfelelő ajándék lehet a családi vagy baráti játék estékhez. Ne habozz, vásárolj egyet még ma, és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221031416
Cikkszám
58472

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!