TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Solo kártyajáték Piatnik

5 (4 vélemény)
Solo kártyajáték Piatnik

Solo kártyajáték Piatnik

5 (4 vélemény)
A világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka a Te otthonodból sme hiányozhat! Ez a pazar játék fordulatos, eseménydús és nagyon szórakoztató. Nincs más dolgotok, mint először osztani: minden játékos kap 5 lapot, a lapokat egymás után kell letenni. A játékot az a játékos nyeri, akinek elsőként elfogynak a lapjai. A lapok lerakását az akció kártyák nehezítik meg. Aki a legügyesebben taktikázik a lapjaival és persze a szerencse is mellé áll, az lesz a győztes! Hajrá!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 10 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (107)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 670 Ft

Részletek

A Solo kártyajáték rendkívül izgalmas és fordulatos, így garantáltan leköti minden játékos figyelmét. A játékban maximum 10 ember játszhat egyszerre, így akár baráti társaságoknak is tökéletes választás lehet. Az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdve, így a család apraja-nagyja is élvezheti a játékot.

A játékmenet 30-60 percig tart, így tökéletesen alkalmas arra, hogy egy rövid időre kizökkentsünk a mindennapokból, és kikapcsolódjunk egy kis játék által. A Solo kártyajáték többször is elnyerte már a legjobb kártyajáték díját, így nem véletlenül mondható, hogy a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékáról van szó.

A játékszabályok megtanulása pár percet vesz csak igénybe, így akár egy új játék kezdése előtt sem kell aggódnod, hogy túl bonyolult lesz a játékmenet. A Solo kártyajáték kiváló választás lehet születésnapokra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalmakra is, hiszen garantáltan mindenki jól fog szórakozni.

Ha szereted a kihívásokat, és szeretnél egy olyan kártyajátékot játszani, amelyben minden pillanat izgalmas, akkor a Solo kártyajáték Neked való! Fedezd fel a játék izgalmas világát, és élvezd a játékmenet minden percét!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890738760
Cikkszám
62163

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(4 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A régi Solo kártyánk már nagyon elhasználodott
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Használjuk ezt a kártyát. Szeretünk vele játszani.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
- -
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A gyerekek szívesen játszanak vele. Fordulatos, figyelemjavító, szabályok betartatására alkalmas.

Kiegészítő termékek