TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Stone Age társasjáték - magyar kiadás

5 (2 vélemény)
Stone Age társasjáték - magyar kiadás

Stone Age társasjáték - magyar kiadás

5 (2 vélemény)
Tartalma:
– 1 Játéktábla
– 4 Játékostábla
– 58 Nyersanyag fából
– 40 Fabábu
– 8 Fa jelző két méretben
– 53 Élelmiszerkorong
– 28 Épületlapka
– 18 Szerszámlapka
– 1 Kezdőjátékos-jelző
– 36 Civilizációkártya
– 7 Kocka
– 1 Bőrpohár a kockadobáshoz
– Magyar nyelvű játékszabály

Játékosok száma 2–4 fő.
Játékidő kb. 60–90 perc.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 90 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 490 Ft

Részletek

A Stone Age társasjáték egy lenyűgöző utazás a múltba, ahol megélhetjük, milyen nehéz időkben éltek őseink. A játékot a kőkorszak legnagyobb kalandjai inspirálták, amelyek közé tartozik a fakitermelés, követ törni és aranyat mosni a folyóban. Ezen nyersanyagok cseréjével érhetjük el, hogy falunk sokkal gazdagabb és nagyobb legyen, hogy így újabb szintekre léphessünk a civilizációban. A játék legjobb része, hogy minden játékos a saját maga útján érheti el a célját és az ő tervezésüknek is fontos szerepe van. Az izgalmas és lenyűgöző játékban a szerencse is szerepet kap, ezért nem csak a taktikázás, hanem a jó tervezés is fontos.

A Stone Age társasjáték tartalma egy játéktábla, 4 játékostábla, 58 nyersanyag fából, 40 fabábu, 8 fa jelző 2 méretben, 53 élelmiszerkorong, 28 épületlapka, 18 szerszámlapka, 1 kezdőjátékos-jelző, 36 civilizációkártya, 7 kocka, 1 bőrpohár a kockadobáshoz és 1 játékszabály.

A Stone Age társasjáték ajánlott életkor 10 évtől, és 2-4 játékos játszhatja egyidejűleg. A játék időtartama általában 90 perc, de rövidebb időre is be lehet állítani. A játék nyerte a 2017-es Magyar Társasjátékdíj fődíjat, és számos más díjat is elnyert, mint például a Games Magazine Best New Family Strategy Game.

Ha szeretsz társasjátékokat játszani, és kalandos utazásra vágysz a múltba, akkor a Stone Age a tökéletes játék számodra. A játékban megélheted, hogy milyen nehéz körülmények között éltek őseink, miközben barátokkal játszol és érdekes utazásban részesülsz. A játék lenyűgöző kialakítása és a korabeli tárgyak sokszínűsége garantálja, hogy minden alkalommal újra és újra élvezni tudod a játékot. Vásárold meg most a Stone Age társasjátékot, és élvezd az izgalmas és kalandos utazást a múltba!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
SchmidtSpiele
EAN
9001890641190
Cikkszám
58821

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Olvastunk róla. Jó kritikák, számos díj. Ez egy tökéletes családi társas.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Utána olvastam és megtetszett. Miután a dobozt kinyitottuk, még szebb volt mint gondoltuk. A játékszabály is minőségi munka. Ja és kifogtunk egy jó árat, amit még ki tudtunk érte adni. Nem hiányolok semmit, kiegyensúlyozott játék.