TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő

Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő

Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő tökéletes választás minden Star Wars rajongó számára, aki szeretne egy kihívást jelentő, részletgazdag építőkészlettel eltölteni néhány órát. Ez a kitűnő játék kiváló ajándék lehet mind fiatal és idősebb korosztály számára, és garantáltan elkápráztatja majd mindenkit a kidolgozottságával és a kész termék látványával.

A Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő építőkészletben minden megvan, ami az építéshez szükséges, így csak ki kell nyomni az elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és elkezdeni a munkát. Ragasztó nélkül is összeállítható, de a kitartás és a kézügyesség szükséges hozzá. Az összeállítás során egy csipesz vagy fogó használata segíti majd az építést, hogy a megépített X-Wing pontosan olyan legyen, mint a filmekben.

Ez a játék ajánlott 14 éves kor felett, és 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol az apró alkatrészek fulladásveszélye miatt. A Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő kitűnő játékidővel rendelkezik, és akár egyedül, akár barátokkal együtt is kiválóan játszható. A játék időtartama attól függ, hogy mennyire gyorsak és ügyesek vagyunk, de általában 1-2 órát vesz igénybe az összeállítás.

Ez a játék már több díjat is elnyert, és kétségtelenül a rajongók imádják a kidolgozottságát, a részleteket és a látványt. A Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő összeállítása nem csak szórakoztató, de kihívást is jelent, és garantáltan szórakoztató időtöltést nyújt minden Star Wars rajongónak.

Ha egy különleges ajándékot keresel, amely garantáltan elkápráztatja a Star Wars rajongókat, akkor vedd meg a Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő építőkészletet és élvezd az építést és az elkészült termék látványát. Ez a játék minden bizonnyal a legjobb ajándék mindenki számára, aki szereti a Star Wars világát és szeretne egy kihívást jelentő, szórakoztató játékot kipróbálni.

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012576
Cikkszám
58583

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek