TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető

Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető

Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető építőkészlet nagyszerű ajándék minden Star Wars rajongónak, aki szereti a kihívásokat és az aprólékos munkát. A játék kifejezetten a 14 év feletti korosztálynak ajánlott, azonban a szülői felügyelet mellett gyerekek is összeállíthatják a Birodalmi lépegetőt.

Az építőkészlet tartalmazza az apró acéllapokat, amelyekből összeállíthatod az AT-AT Birodalmi lépegetőt. Az összeállítás során ragasztóra nincs szükség, csak a kitartásodra és a kézügyességedre, hogy a végeredmény pontosan úgy nézzen ki, mint az eredeti Star Wars filmben. Az apró részletek és a kidolgozottság egyaránt kihívást jelentenek, így az összeállítás élménye garantált.

Egy játék időtartama attól függ, hogy mennyire gyorsan tudod összeállítani az építőkészletet. Azonban a játék során nem csak az összeállítás lepheti meg a fantáziádat, hanem az elkészült Birodalmi lépegető is remek dísze lehet a polcodnak.

A Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető építőkészletnek több díja is van, amelyek biztosítják, hogy egy igazi minőségi játékról van szó. Az összeállítás során nem csak a kézügyességed és a kitartásod fejlődhet, de az is garantált, hogy egy igazi élményben lesz részed.

Ha szeretnéd meglepni magad vagy valaki mást egy igazi Star Wars kihívással, akkor a Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető építőkészlet a tökéletes választás. Nyerj egy kis időt magadnak, és alkoss valami igazán különlegeset az építőkészlet segítségével!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012521
Cikkszám
58585

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek