TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter űrrepülő

Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter űrrepülő

Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter űrrepülő

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter építőkészlet egy fantasztikus lehetőséget biztosít a Star Wars rajongóknak, hogy elkészítsenek saját X-wing űrhajójukat. A készlet tartalmaz mindent, amire szükséged van az építéshez, az aprólékosan kidolgozott acéllapoktól kezdve egészen a részletes utasításokig.

Ez a játék ideális választás mindenki számára, aki szereti a kihívásokat és az építést. A rendkívül részletgazdag kidolgozottság miatt a Metal Earth termékek nemcsak izgalmasak, hanem nagyon szórakoztatóak is. A játékhoz nem szükséges ragasztó, csak a kitartásodra és a kézügyességedre van szükséged.

A Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter építőkészletet 14 éves és idősebb korosztálynak ajánljuk. Az apró alkatrészek miatt nem ajánlott 3 éves kor alatti gyermekeknek.

A játék ideális választás lehet születésnapokra, Karácsonyra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra, és garantáltan lenyűgözi a Star Wars rajongóit. A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességet és a problémamegoldó képességet is.

Ha szeretnél egy igazán különleges ajándékot vásárolni a Star Wars rajongó barátodnak, akkor a Metal Earth Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter építőkészlet a tökéletes választás. Ne habozz, vásárold meg még ma és élvezd az izgalmas építési folyamatot, és csodáljátok meg közösen az elkészült űrhajót!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012699
Cikkszám
58595

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek