TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Hol laknak az állatok?

Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?

Hol laknak az állatok?

Izgalmas lottójáték a világ állataival! Ismerd meg az esőerdő, az óceán, a sivatag és a sarkvidék állatait! Találd meg az általad birtokolt vidék lakóit még a többiek előtt! Természetismeret, memóriafejlesztés, megfigyelőkészség egy játékban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 640 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Hol laknak az állatok? - Ez a kérdés foglalkoztatja a kicsiket, amikor megismerkednek a különböző állatfajtákkal. Azonban nem mindig könnyű megjegyezni, hogy melyik állat hol él. Ebben segít a Hol laknak az állatok? nevű társasjáték, amely izgalmas és szórakoztató módon segít a világ állatainak megismerésében.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk, és 2-4 fő játszhatja. A játékmenet egyszerű: a játékosok választanak maguknak egy-egy élőhelytáblát, és lefordítva megkeverik középen az állatok kártyáit. Egymást követve felhúznak egyet a lefordított állatokból, és ha a saját élőhelyükhöz tartozik, beillesztik, ha máséhoz, akkor visszateszik lefordítva a kupacba. Amint megvan az összes állat a tábláról, a kutató következik, a leggyorsabban végző játékos pedig megnyeri a játékot.

A játék jól fejleszti a gyerekek memóriáját és megfigyelőképességét, valamint segít a világ állatainak megismerésében. Az élőhelyeket ábrázoló táblák hátoldalán érdekességeket találhatsz az adott vidékről, amivel ismereteidet is bővítheted. A játék remekül fejleszti a szociális készségeket is, hiszen az együttjátszás során a gyerekek megtanulnak együtt dolgozni és kommunikálni egymással.

A Hol laknak az állatok? játék a világ számos országában elnyerte már a gyerekek és a szülők szívét. A játék könnyen hordozható és könnyen használható, így bármikor és bárhol játszható. A készlet tartalma: 4 élőhely-tábla, 4 állatkártya, 4 kutatókártya.

Tehát ha szeretnéd, hogy gyermeked játék közben ismerje meg a világ állatait, és fejleszthesse a memóriáját és megfigyelőképességét, akkor a Hol laknak az állatok? játék a tökéletes választás. Ráadásul a játék során a gyerekek még új dolgokat is megtudhatnak a különböző élőhelyekről, amelyek segíthetnek abban, hogy jobban megértsék és megismerjék a körülöttük lévő világot. Ne habozz, vásárold meg most a Hol laknak az állatok? játékot, és élvezd a közös játék élményét gyermekeddel!

Adatok

Gyártó
Orchard
EAN
5011863101549
Cikkszám
54890

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek