TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tangoes JR - Smart Games logikai játék

Tangoes JR - Smart Games logikai játék
-10%

Tangoes JR - Smart Games logikai játék

A Tangoes ötletét egy ősi kínai játék adta, a 7 bölcsesség táblája. A legendák szerint mintegy 1000 éve, egy Tan nevű emberke elejtett egy cserepet, mely a padlón 7 darabra tört. Ahogyan a darabok összeillesztésével próbálkozott, rájött, hogy milyen sokféle figurát lehet kirakni már ebből a pár darabból is. A Tangoes művészi és matematikai elemeket tartalmaz a vizuális érzékelés fejlesztésére, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A Tangoes kíváló eszköz a problémamegoldási kézség és a csapatmunka fejlesztésére is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
9 200 Ft
8 280 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30

Részletek

A játékban egyszerre csak egy játékos játszhat, de többen is besegíthetnek a megoldásban, így akár csapatban is játszható. A játék ideális a logikai és térbeli gondolkodás fejlesztésére, és remek kihívást jelent a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az ajánlott játékidő 15-20 perc, így tökéletes választás lehet, ha rövid idő alatt szeretnétek egy játékot játszani.

A Tangoes JR - Smart Games több díjat is elnyert, köztük a Tillywig Brain Child Award és a Toy Insider Summer Toy Award díját is. Ez a játék tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének fejlesztő játékot vásárolni gyermeküknek, ami nem csak szórakoztató, de segíti a gondolkodási képességek fejlődését is.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreatív és logikus gondolkodással rendelkező felnőtt legyen, akkor a Tangoes JR - Smart Games az ideális választás. A kreativitás és a logikus gondolkodás a siker kulcsa az életben, és ezt a játékot játszva könnyedén fejleszthetőek ezek a képességek. A játék kompakt mérete miatt könnyedén magaddal viheted utazásokra, vagy akár a kávézóba, így bármikor és bárhol játszhatsz vele. Vásárold meg most a Tangoes JR - Smart Games játékot, és élvezd a fejlesztő és szórakoztató játékélményt!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516729
Cikkszám
58791

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!