TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Smart Games Szín kép társasjáték - Colour code

5 (3 vélemény)
Smart Games Szín kép társasjáték - Colour code

Smart Games Szín kép társasjáték - Colour code

5 (3 vélemény)
Szín kép - Smart Games logikai játék egy elmés játék a színekkel. Talált meg a megfelelő lapkákat, majd helyezd megfelelő sorrendben a tartóba, hogy a könyvben látható képet megkapd. Egyszerűnek hangzik? Próbáld ki, és máris rájössz, hogy véletlenszerűen nem lehet megtalálni a megoldást - itt bizony gondolkodni kell! agytekervényeket bekészíteni ás máris indulhat egy fergeteges party! A folyamatos szórakozva tanulást a 100 feladvány, és a sok színes ábrát lapka biztosítja!
Legyél Te a Szín kép nyertese!
Látványos, kedves, aranyos, színes fejlesztőjáték a gyermekek számára.Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (79)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 210 Ft

Részletek

A Smart Games Szín kép társasjáték egy igazán elmés játék, ami a színekkel való foglalkozásra épül. A játékosoknak az a feladatuk, hogy megtalálják a megfelelő lapkákat, majd ezeket helyezzék megfelelő sorrendben a tartóba, hogy a könyvben látható képet megkapják. Az egyszerűnek tűnő feladat azonban hamar rávezeti az embert, hogy gondolkodni kell, mert a megoldás véletlenszerűen nem lelhető meg. A játék 4 nehézségi szinttel és 100 feladvánnyal rendelkezik, így a folyamatos szórakozva tanulás garantált.

A játék tartalma 1 játéktálca, 18 átlátszó játéklapka és egy feladványfüzet, mely 100 kihívást és megoldást tartalmaz. A játékosoknak a feladványban látható képet kell megalkotniuk, úgy, hogy az átlátszó lapkákat egymásra helyezve kitakarják a nem szükséges részeket. A játék csak látszólag egyszerűen megoldható, hiszen a színek kavalkádja könnyen eltérítheti az embert, így a játék során fejleszthető a logikai következtetés, a stratégiai előtervezés, a képfelismerés és térlátás, a problémamegoldó képesség, a kombinációs készség, a koncentráció és az önálló feladatmegoldás.

A Smart Games Szín kép társasjáték azoknak ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és szeretnék fejleszteni a logikai és gondolkodási készségeiket. A játékot 1 vagy több személy is játszhatja, és ajánlott korosztály a 5 éves kortól. A játékidő változó, hiszen a nehézségi szinttől és a feladványoktól függően eltérő lehet. A Smart Games Szín kép társasjáték nyert már több díjat is, mint például a Németországi Toy Award díjat, így garantáltan egy minőségi és szórakoztató játék, amit mindenki élvezni fog. Ha szeretnél kihívásokkal teli játékot venni, és közben fejleszteni is a képességeidet, akkor a Smart Games Szín kép társasjáték az ideális választás.

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301515432
Cikkszám
54552

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A játék nagyon jól fejleszti a gyerekek gondolkodását, térérzékelését.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szórakoztató játék gyereknek, szülőnek egyaránt.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Kisfiam (4 éves) , nagyon szereti a logikai játékokat. Hasonló logikai játéka már van, autós. Jókat játszik vele, és persze a felnőttek is. Most sem csalódtunk! Nagyon jó játék, minden korosztálynak! !! A többi logikai játékban van megfejtés is. Ebben sajnos, vagy nem sajnos, de megfejtés!