TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pillangók logikai társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Pillangók logikai társasjáték Smart Games
Pillangók logikai társasjáték Smart Games
Pillangók logikai társasjáték Smart Games
Pillangók logikai társasjáték Smart Games

Pillangók logikai társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Ki tudod rakni a csodálatos pillangókat a puzzle elemekből? Szórakozás és készségfejlesztés egyetlen kis dobozban ezek a Smart Games játékai. 48 feladvány a kezdő szinttől egészen a mester fokozatig. Egy tökéletes utazójáték, praktikus dobozban és a feladványfüzetel. Vidd magaddal bárhová a Smart Games játékait és tornáztasd az agyad útközben is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (30)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft

Részletek

kal
A Pillangók társasjáték ideális választás minden korosztály számára, akár egyedül, akár társaságban játszod. A játék 6 éves kortól ajánlott, azonban a nehézségi szintek lehetővé teszik, hogy akár felnőttek is élvezhessék. A játékidő kb. 20-30 perc, ami garantáltan elrepíti az időt és fejleszti a kognitív képességeket.

A Smart Games márka több díjjal is elismerték, és a Pillangók társasjáték sem kivétel. A játék megnyerte a "Parents' Choice Silver Award" díjat és a "Toy of the Year" díjat is. Ezek a díjak csak megerősítik a játék értékét és minőségét.

Ha szereted a kihívásokat és a logikai játékokat, akkor a Pillangók társasjáték neked való. Praktikus tárolódobozával bárhova magaddal viheted, és a játék szórakoztató feladványai garantáltan lekötik majd a figyelmedet. Fejleszd a logikai gondolkodásodat és a képességeidet játékosan a Smart Games Pillangók játékával!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301519638
Cikkszám
58777

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
szuper