TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gockola társasjáték

Gockola társasjáték

Gockola társasjáték

Vidám társasjáték Gerzson Gazda udvarán sok-sok háziállattal. Mindenki kap három istállót és egy pakli kártyát. A játékosok egyszerre csapják fel az állatkártyákat, majd egymást megelőzve lecsapnak azokra a lapokra, amiket megakarnak szerezni. Cél, elsőként benépesíteni az istállókat. Vigyázat! Egy istállóban csak egy hím és egy vagy több nőstény lehet ugyanazon fajból! A nem kívánt állatokat teherautóval el lehet szállítani, de ha valaki istállójára egy hibbant tehén vagy egy flúgos ló kerül, az bajban van, mert az állatai szétszaladnak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gockola társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy kellemes időtöltést tölts el barátaiddal és családoddal egyaránt. A játékban akár 2-4 személy is játszhat, így bármilyen társaságban remek szórakozást biztosít.

A játék ajánlott életkora 6 évestől ajánlott, így akár gyerekekkel is játszhatod, akiknek remek alkalom lehet az állatokkal való megismerkedésre. A játék időtartama körülbelül 30-45 perc, így egy kellemes délutáni vagy esti programot ígér.

A Gockola társasjátéknak számos díja van, amelyek azt igazolják, hogy valóban fantasztikus játékról van szó. Az év játékának választották Németországban és Európában is, valamint elnyerte az Év Társasjátéka díjat is.

A játékmenet egyszerű, de rendkívül szórakoztató. A játékosoknak három istállót kell benépesíteniük, és ehhez szükségük lesz különböző háziállatokra. Az állatkártyákat egyszerre csapják fel, majd a játékosok megpróbálják minél gyorsabban megszerezni azokat az állatokat, amelyekre szükségük van.

Az istállókban csak egy hím és egy vagy több nőstény lehet ugyanazon fajból, így figyelni kell arra, hogy milyen állatok kerülnek az istállóba. Ha valaki hibás döntést hoz, és olyan állat kerül az istállójába, amely nem illik össze a többi állattal, akkor szétszaladnak az állatai.

A Gockola társasjáték garantáltan jó hangulatot teremt, és mindenki számára izgalmas kihívást jelent. Ha szeretnél egy igazán szórakoztató programot, akkor válaszd a Gockola társasjátékot és éld át az állatkerti kalandokat otthonod kényelmében!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890658402
Cikkszám
62202

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek