TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Bogyó és Babóca - Úton az oviba 3 dimenziós társasjáték

4 (1 vélemény)
Bogyó és Babóca - Úton az oviba 3 dimenziós társasjáték

Bogyó és Babóca - Úton az oviba 3 dimenziós társasjáték

4 (1 vélemény)
Ki jut el hamarabb az oviba a Bogyó és Babóca Úton az oviba társasjátékban? Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni, a dadus már nagyon vár benneteket! Az erdőn át a hosszú út sok meglepetést és örömteli szórakozást biztosít a gyerkőcöknek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 330 Ft

Részletek

A Bogyó és Babóca - Úton az oviba 3 dimenziós társasjáték egy fantasztikus élményt nyújt a Bartos Erika meséinek kedvelőinek. A játékosoknak rengeteg kalandon kell átesniük, hogy eljussanak az óvodába, ahol már várja őket a vidám kis csapat. A játék során találkozhatnak Baltazárral, Mókus Regővel és minden más kedvenc figuával, akikkel együtt játszhatnak és kalandokat élhetnek át.

A 3 dimenziós játéktábla egyedi élményt nyújt a játékosoknak, amely a mesék varázslatos világába repíti őket. A játékosoknak ügyesen kell dobniuk a dobókockával és ügyesen el kell mozogniuk a bábukkal, hogy minél hamarabb elérjék az óvodát. A játék során a játékosok fejleszthetik a logikai és taktikai képességeiket, miközben remekül szórakoznak is.

A Bogyó és Babóca - Úton az oviba játék ideális óvodás korú gyerekeknek, akik szeretik a meséket és a társasjátékokat. A játékban akár 4 játékos is részt vehet egyszerre, így a játék igazi családi élményt nyújt. A játék körülbelül 20-30 percig tart, így nem lesz unalmas, és a figyelem is könnyen fenntartható.

A Bogyó és Babóca - Úton az oviba játék számos díjat nyert el, köztük a "Legjobb Gyermekjáték" díjat is. Ez bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van a gyerekekre. A játék kiváló ajándék lehet bármely óvodás korú gyermeknek, aki szereti a meséket és a játékokat.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked szórakoztató és fejlesztő játékokkal töltsék az idejüket, akkor a Bogyó és Babóca - Úton az oviba 3 dimenziós társasjáték a tökéletes választás. Rendeld meg most, és repítsd el a gyerekeket a mesék varázslatos világába!

Adatok

Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925713038
Cikkszám
62013

Vélemények

Átlagos értékelés:
4
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
korábbi vélemények, lányom imádja Bogyó és Babócát felrakható figurák elég instabilak