TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Batasaurus kártyajáték - Djeco

5 (1 vélemény)
Batasaurus kártyajáték - Djeco
Batasaurus kártyajáték - Djeco
Batasaurus kártyajáték - Djeco
Batasaurus kártyajáték - Djeco

Batasaurus kártyajáték - Djeco

5 (1 vélemény)
Tedd próbára a memóriád. Na ki lesz a legügyesebb. Művészien megtervezett Djeco kártyajáték a megszokott Djeco minőségben és izgalommal.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (57)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 480 Ft

Részletek

A Djeco Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték egy fantasztikus kihívás azoknak, akik imádják az izgalmas játékokat és szeretnék fejleszteni memóriájukat. A játékban akár 4 játékos is részt vehet, és 6 éves kortól ajánlott. A játék időtartama 30 perc, így elegendő időt kínál a játékosoknak a győzelem eléréséhez.

A játékban minden játékosnak egy sor kártyát adnak, amelyeket az első körben felfednek és elrendeznek. A játékosoknak 30 másodperc áll rendelkezésükre, hogy megjegyezzék a kártyák helyét, majd az összes lapot lefordítják, de nem mozdítják el. A játék menete a legfiatalabb játékossal kezdődik, aki kiválaszt egy kártyát a saját sorából és az asztal közepére helyezi. A játékosok közvetlenül az óramutató járásának irányába következnek, és ugyanezt teszik, amíg mindegyik játékos kártyát nem helyezett el középen. Az a játékos, aki a legerősebb lapot játszotta ki, viszi az összes kártyát, és a játék folytatódik.

A játék tartalmaz 48 dinoszaurusz kártyát, amelyek mindegyike egyedi erősséggel rendelkezik. Azt is tudni kell, hogy a Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték nyert már különböző díjakat, beleértve a Gold Oppenheim Toy Portfolio díjat is.

Ha szeretnél egy szórakoztató és érdekes játékot, amely fejleszti a memóriádat, akkor a Djeco Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték tökéletes választás számodra. Vedd meg ma és élvezd az izgalmas játékot a barátaiddal és családoddal otthon, vagy bárhol máshol!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,9 x 8,1 x 11,7 cm
Djeco cikkszám
DJ05136
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051362
Cikkszám
56390

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
elnyerte a termék a tetszésemet nem hiányolok semmit.

Hasonló termékek