TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



A titkos ajtó kooperatív társasjáték

4,5 (2 vélemény)
A titkos ajtó kooperatív társasjáték

A titkos ajtó kooperatív társasjáték

4,5 (2 vélemény)
Tulajdonságok:
Tartalom:
– Játéktábla, a pince
– Hátfal az órával
– 3 emelet
– 12 órakártya
– 12 kártyapár az értékes tárgyakkal
– 3 tartalék kártya
Játékosok száma 1–8 fő
Játékidő kb. 15 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 780 Ft

Részletek

A Titkos ajtó társasjáték az ideális választás azoknak, akik szeretnének egy könnyen tanulható, mégis izgalmas és kooperatív játékot játszani. A játékmenet erősen épít a memóriára, így nem csak szórakoztat, de fejleszti is az agyunkat. A játékteret igényesen kidolgozták, így a gyerekeknek külön izgalmat jelent a játék bontása és összeállítása utáni 3D-s térben való játék.

A játék 1-8 játékos részére ajánlott, így bármilyen társaságban játszható. A játékidő rövid, kb. 15 perc, így a játék akár egy esti összejövetelen is könnyen beilleszthető. A játék kifejezetten gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható, de remek szórakozást nyújt az egész családnak.

A játéknak számos elnyert díja van, amelyek azt mutatják, hogy a játékosok igazán élvezik a játékmenetet és a játék élményét. A játékosoknak detektívként kell dolgozniuk együtt, hogy megelőzzék a tolvajokat, és megtalálják az értékes tárgyakat a titkos ajtó alatt. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok együtt dolgozzanak és megoldják a feladatot, így különleges élményt nyújt a baráti társaságnak vagy a családnak.

Ha szeretnél egy könnyen tanulható, mégis izgalmas és kooperatív játékot játszani, akkor a Titkos ajtó társasjáték tökéletes választás. A játék garantáltan fejleszti a memóriát és nagyszerű szórakozást nyújt az egész családnak. Szerezd be még ma és éld át te is a detektívmunka varázsát!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925713533
Cikkszám
109233

Vélemények

Átlagos értékelés:
4,5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Még nem próbáltam
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Gyermeket lepem meg karácsonyra, mert ez volt a kívánsága.

Kiegészítő termékek