TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Sztorikocka - Rejtély társasjáték

5 (1 vélemény)
Sztorikocka - Rejtély társasjáték

Sztorikocka - Rejtély társasjáték

5 (1 vélemény)
Mesterei vagytok az önkifejezésnek, kreatívak vagytok és jó kommunikációs készséggel rendelkeztek? Ha így van, akkor a Sztorikocka Rejtély alapjátékot nektek találták ki! Dobjatok a kockákkal és mondjátok el a legőrültebb történeteket vagy folytassátok a többiekét! Össze tudjátok kapcsolni mind a 9 képet egy történetté? A Sztorikocka Rejtély alapjáték elfér a zsebetekben is, kiválóan alkalmas bármilyen családi, baráti összejövetelre! A soron következő játékos feladata, hogy dobjon a 9 kockával, és a kidobott képeket megpróbálja összekötni egy kerek történetté! A játékot csapatban is játszhatjátok, úgy még több nevetést és izgalmat tartogat számotokra!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 10 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (66)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 830 Ft

Részletek

A Sztorikocka egy izgalmas és inspiráló rejtélyes társasjáték, amely a fantázia és a kreativitás határtalan lehetőségeit kínálja. Ez a játék nem csak a gyerekeknek szól, hanem az összes korosztály számára ajánlott. A játék egyszerű szabályai miatt könnyen elsajátítható, így rögtön neki lehet kezdeni a játéknak.

A játék során a játékosok dobhatnak a kockákkal, majd az összes képet össze kell kötniük egy kerek történetté. A játék során nincsenek rossz válaszok, így mindenki szabadon mesélhet és alkothat. A játék során nem csak a fantázia és a kreativitás kerül előtérbe, hanem a beszélgetés és a hallgatás is. A játék során a játékosok beszélgethetnek és hallgathatnak is egymásra, így a játék nem csak szórakoztató, de kommunikációs készségeket is fejleszt.

A játék tartalma kilenc sztorikocka, amelyek a korábban önállóan megjelent Clues, Fright és Strange kiegészítőket tartalmazzák. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy milyen hosszú történetet szeretnének alkotni a játékosok.

A Sztorikocka elnyerte több díjat is, amelyek között szerepel a 2020-as Toy of the Year (Év Játéka) díj, valamint a 2020-as Parents' Choice Gold Award (Szülők Választása Arany Díj). Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gondolkodási készségeket, a kommunikációs készségeket, valamint az ötletességet is.

Ha szeretnél egy nagyszerű játékot, amellyel kiválóan szórakozhatsz a családoddal és barátaiddal, akkor a Sztorikocka tökéletes választás. Indulhat a rejtélyes sztorizás!

Adatok

Gyártó
TheCreativityHub
EAN
3558380063247
Cikkszám
59973

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Már vásároltam hasonló terméket, nagyon tetszett.