TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Carcassonne társasjáték új kiadás Piatnik

Carcassonne társasjáték új kiadás Piatnik

Carcassonne társasjáték új kiadás Piatnik

A népszerű és ismert társasjáték új kiadása, két mini kiegészítővel! A játékszabály nem változott, a grafika új, a két mini kiegészítővel még nagyobb élményt és változatosabb játékélményt nyújt. Carcassonne egy dél-franciaországi város mely messze földön híres volt impozáns és tekintélyes váráról. Ebben a taktikai játékban a játékosok a lovagok és a kelyhek világába kerülnek, abba a korba, amikor minden elkezdődött. A játékosok a vazallusaikkal (parasztok, lovagok, útonállók, barátok) együtt városokat, utakat, várakat, kolostorokat építenek. Az egyes építmények különböző pontokat érnek s a játék végére kiderül ki terjeszkedett e legügyesebben. A 2001-es Év Játéka!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (127)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 950 Ft

Részletek

A Carcassonne társasjáték új kiadása Piatnik-nál most elérhető! Ez az izgalmas játék 2001-ben elnyerte a Spiel des Jahres díjat, és most új grafikával és kiegészítőkkel érkezik, hogy még változatosabb játékélményben legyen részed. A játék már két játékosnak is kiváló szórakozást nyújt, és ideális családi vagy baráti összejövetelekhez is.

A játék során területkártyákat helyezel le, melyekkel különféle épületeket és tájakat hozol létre, mint például kolostorokat, városokat, utakat és mezőket. Az általad lerakott kártyákat különféle karakterek, mint például szerzetesek, lovagok és földművesek népesítik be, akik pontokat adnak a játékosoknak. A játék végén kiderül, ki lett a nyertes, és kinek maradtak követői.

A játékhoz két kiegészítő is tartozik, amelyek még nagyobb változatosságot és izgalmakat visznek a játékba. Az "A folyó" kiegészítővel egy új kezdő opció áll rendelkezésre, míg az "Az apát" kiegészítővel új karaktereket és tájakat adhatsz hozzá a játékhoz.

A Carcassonne társasjáték tartalmaz 72 területkártyát, 40 alattvalót, 1 értékelőtáblát, 1 játékszabályt, 12 folyókártyát és 5 apátot. A játék számos elismerést kapott, mint például a Spiel des Jahres díj, a Deutscher Spiele Preis Best Family/Adult Game győztes vagy az ?rets Spel Best Family Game győztes.

Ha szeretnél egy szórakoztató és taktikus társasjátékot, amelyet bárki könnyen megtanulhat és élvezhet, akkor a Carcassonne a tökéletes választás! Rendeld meg most, és élvezd az izgalmas játékmenetet barátaiddal vagy családoddal!

Adatok

Gyártó
HansImGluck
EAN
9001890791697
Cikkszám
58495

Saját videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!