TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Activity Family Classic társasjáték - Piatnik

Activity Family Classic társasjáték - Piatnik

Activity Family Classic társasjáték - Piatnik

Az Activity Family Classic társasjáték garantáltan összehoz benneteket és hosszú időre távol tartja tőletek az unalmat! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást biztosít! A játék a Junior és az Original Activityből is tartalmaz feladványokat, hogy az Activity Family Classic társasjáték mindenki számára felhőtlen játékélményt biztosíthasson!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 16 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (90)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 170 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A játék 3-16 játékos számára ajánlott és 8 éves kortól lehet játszani. A játékidő a játékosok számától és a játékmenet sebességétől függően változhat, általában 30-60 percig tart.

Az Activity Family Classic társasjáték számos elismerést kapott, többek között a 2012-es Német Játékdíjat és a 2013-as Év Társasjátéka díjat is megnyerte. A játék egyszerű szabályai és szórakoztató feladványai miatt nagyon népszerű családi és baráti összejövetelek alkalmával, de akár az iskolai osztályokban is nagy népszerűségnek örvend.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot vásárolni, amelyben minden korosztály megtalálja a számítását, akkor az Activity Family Classic a tökéletes választás! A játék garantáltan meghozza az életre a hangulatot, és fejleszti a kommunikációs és kreatív készségeket. Ne habozz, tedd kosárba és élvezd az izgalmas játékélményt a családoddal és barátaiddal!

Adatok

Gyártó
Piatnik
EAN
9001890710773
Cikkszám
62162

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!