TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Bagolytanoda kvízjáték

5 (1 vélemény)
Bagolytanoda kvízjáték
Bagolytanoda kvízjáték
Bagolytanoda kvízjáték
Bagolytanoda kvízjáték

Bagolytanoda kvízjáték

5 (1 vélemény)
Oktató kvízjátékunk az alsó tagozatos anyanyelvi és környezetismereti tananyagra épülve a legalapvetőbb tudnivalókat nem csupán kikérdezi, játékosan meg is tanítja. A kérdéseket általános iskolai tanítók segítségével állítottuk össze, külön a második, a harmadik, és a nkülönösk osztályos tananyagot támogatva, így a játékosok az évfolyamuknak megfelelően választhatnak a paklik közül. A játék izgalmas felfedezőút is egyben, a gyerekek a játéktér önálló építésének köszönhetően aktívan gyakorolják a számolást, az előrelátó tervezést és az erőforrásaikkal való gazdálkodást.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (30)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 430 Ft

Részletek

A Bagolytanoda kvízjáték ideális választás az alsó tagozatos gyerekek számára, akik játszva szeretnének tanulni. A játék jól felépített és szórakoztató, miközben lehetővé teszi azoknak a fiataloknak, hogy elmélyítsék tudásukat a környezetismeretben és az anyanyelvben. A játék során a gyerekek nemcsak a válaszokat keressék, hanem aktívan építik a játékteret és gazdálkodnak az erőforrásaikkal. Ez fejleszti a problémamegoldó képességet és a matematikai készségeket, miközben az életkoruknak megfelelő kihívásokkal szembesülnek.

A Bagolytanoda kvízjáték megnyert több díjat is, ami azt mutatja, hogy nemcsak szórakoztató, hanem értékes tanulási eszköz is. A játék kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz, amelyek sokáig szolgálnak majd. A játék 2-4 játékos részére alkalmas, így tökéletes választás az otthoni játék estékhez vagy barátokkal való játékhoz.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játszva tanuljon és fejlessze készségeit, akkor a Bagolytanoda kvízjáték az ideális választás. Az életkorának megfelelő kihívásokkal szembesülve garantáltan élvezni fogja a játékot, miközben fejleszti a problémamegoldó képességét és a matematikai készségeit. A Bagolytanoda kvízjáték egy olyan játék, amelyet az egész család élvezni fog. Ne habozz tovább, vásárold meg a Bagolytanoda kvízjátékot és élvezd a játékos tanulás élményét!

Adatok

Gyártó
Egyéb
EAN
5997925134833
Cikkszám
58893

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
.

Kiegészítő termékek