TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték

5 (1 vélemény)
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték
Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték

Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték

5 (1 vélemény)
Ha imádjátok az Activity-hez hasonló játékokat, íme egy szuper társasjáték a legkisebbeknek! A Concept KIDS: Állatok örömteli szórakozással ajándékozza meg a legifjabb játékosokat is! A feladványokat asszociáció és kis színes képek segítségével kell elmagyarázni, lássuk, ki a legtalálékonyabb, legkreatívabb játékos! A fantasztikus partijátékban 110 hihetetlenül cuki házi- és vadállat szerepel, velük együtt igazán szórakoztató élményben lesz részetek! Fejlesszétek játékos formában a kooperációs készségeteket, kreativitásotokat, gondolkodásotokat, mindezt igazán vidám hangulatban, családtagokkal és barátokkal közösen!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 12 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (198)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet akár 4 éves kortól is játszhatnak a gyerekek. A játék célja, hogy segíts a többieknek kitalálni az állatokat a játéktábla képeivel és közösen nyerjetek. A játékban 110 állat kártya található, így rengeteg lehetőség van a játékmenet változatosságára.

A játékosok a kártyákat használva adják meg a különböző állatok tulajdonságait, például milyen színű, milyen alakú, milyen testrészük van, és így tovább. A többi játékosnak ki kell találnia, melyik állatot ábrázolja a kártya. A játék nagyon izgalmas, mert minden játékosnak csak egy-egy kártyája van, és csak együttműködve lehet megnyerni a játékot.

A Concept Kids - Állatok társasjáték egy nagyon könnyen tanulható játék, amelyet akár egész család együtt játszhat. A játékmenet 30 perces, így nem lesz hosszú és unalmas, de elegendő időt ad arra, hogy a játékosok jól érezzék magukat és élvezzék a játékot.

A játék több díjat is elnyert a játékfejlesztők és a játékosok körében egyaránt. Az egyszerű és szórakoztató játékmenet, a minőségi alapanyagok és a szép design mind hozzájárultak a játék sikeréhez.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, de segít a kicsiknek logikusan gondolkodni és közösségi készségeket fejleszteni, akkor a Concept Kids - Állatok kooperatív társasjáték tökéletes választás. Nézd meg a bemutató videót, és győződj meg róla, hogy ez a játék garantáltan lefoglalja majd a gyerekek figyelmét és megismerteti velük a világ különböző állatait. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a fantasztikus játékkal, és garantáltan mosolyt csalhatsz az arcukra.

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
5999556752349
Cikkszám
59975

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó játék, a gyerekek nagyon szeretik a 3 éves is simán játsza